2018. július 18. - szerda

Real Your Nature: Mary Anne Hobbs (UK), Cadik, DJ Madd, Matt-U

Kinyomtatom...
Helyszín: 
A38 Hajó
Jegyár: 
1500 Ft, 1000 Ft (elővételben)
Időpont: 
2010. február 27. 22:00

Budapest egyik leginnovatívabb, kortárs elektronikus zenékre specializálódott partisorozata, a Real Your Nature igyekszik szakítani a '90-es évek mára megkopott sikerstílusaival.

Hisszük, látjuk és halljuk, hogy az elektronikus zenének most is vannak izgalmas, talán itthon egyelőre kevéssé ismert új irányzatai és képviselői, amelyeket érdemes Budapesten is bemutatni. A Real Your Nature helyzetkép az elektronikus zene valódi jelenéről és jövőjéről - ahogy azt a sorozat rezidense, Cadik és az A38 Hajó legénysége látja. A Real Your Nature azokat igyekszik megtalálni, akiknek fontos, hogy ki játszik, mit, és nem utolsósorban: mindez hogyan szólal meg. A szándékoltan eklektikus sorozatban a jelen és a jövő sztárjai, kísérletező kedvű stúdiómágusok, hadari MC-k, műfaji és stíluskorlátokat hírből sem ismerő előadók és muzsikusok lépnek fel a világ minden tájáról - akik a jelenben alkotnak izgalmasat, és formálják az elektronikus zene jövőjét.

A megszokott havi egy csütörtök helyett ezúttal szombati különkiadással jelentkezik a Real Your Nature, igazán különleges előadóval. Ha van a modern elektronikus zenéknek, mindenekelőtt a grime/dubstepnek vasladyje, akkor az bizonyosan Mary Anne Hobbs. Az egykori groupie és motorkerékpár-őrült, karcsú, szőke ciklon az utóbbi évek legfontosabb elektronikuszenei irányzatának legfontosabb népszerűsítője. Állandó műsora a BBC1-en a naprakész DJ-k legfontosabb iránytűje, válogatáslemezei élményszámba mennek, kurátorként pedig a legfrissebb és legizgalmasabb művészeket-producereket-DJ-ket mutatja be, többek között a barcelonai Sonar fesztiválon. Mary Anne Hobbsnál kevés embernek van nagyobb rálátása a kortárs elektronikára, ezen belül a dubstepre, úgyhogy ezen a Real Your Nature-különkiadáson komoly bemutatóra van kilátás.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

teljes_kepernyo_rogzitese_2018.07.15._150640.jpg

Akiknél talán csak Tom Waits játssza jobban a saját dalait.

Bonnie és Clyde plakát

Magyarországi ősbemutató és lemezbemutató a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Spirit of Astana

Ethno funkra és a csángó boogie-ra táncolt a tömeg az elmúlt hétvégén Kazahsztán fővárosában.