2018. szeptember 21. - péntek

Real Your Nature: Mary Anne Hobbs (UK), Cadik, DJ Madd, Matt-U

Kinyomtatom...
Helyszín: 
A38 Hajó
Jegyár: 
1500 Ft, 1000 Ft (elővételben)
Időpont: 
2010. február 27. 22:00

Budapest egyik leginnovatívabb, kortárs elektronikus zenékre specializálódott partisorozata, a Real Your Nature igyekszik szakítani a '90-es évek mára megkopott sikerstílusaival.

Hisszük, látjuk és halljuk, hogy az elektronikus zenének most is vannak izgalmas, talán itthon egyelőre kevéssé ismert új irányzatai és képviselői, amelyeket érdemes Budapesten is bemutatni. A Real Your Nature helyzetkép az elektronikus zene valódi jelenéről és jövőjéről - ahogy azt a sorozat rezidense, Cadik és az A38 Hajó legénysége látja. A Real Your Nature azokat igyekszik megtalálni, akiknek fontos, hogy ki játszik, mit, és nem utolsósorban: mindez hogyan szólal meg. A szándékoltan eklektikus sorozatban a jelen és a jövő sztárjai, kísérletező kedvű stúdiómágusok, hadari MC-k, műfaji és stíluskorlátokat hírből sem ismerő előadók és muzsikusok lépnek fel a világ minden tájáról - akik a jelenben alkotnak izgalmasat, és formálják az elektronikus zene jövőjét.

A megszokott havi egy csütörtök helyett ezúttal szombati különkiadással jelentkezik a Real Your Nature, igazán különleges előadóval. Ha van a modern elektronikus zenéknek, mindenekelőtt a grime/dubstepnek vasladyje, akkor az bizonyosan Mary Anne Hobbs. Az egykori groupie és motorkerékpár-őrült, karcsú, szőke ciklon az utóbbi évek legfontosabb elektronikuszenei irányzatának legfontosabb népszerűsítője. Állandó műsora a BBC1-en a naprakész DJ-k legfontosabb iránytűje, válogatáslemezei élményszámba mennek, kurátorként pedig a legfrissebb és legizgalmasabb művészeket-producereket-DJ-ket mutatja be, többek között a barcelonai Sonar fesztiválon. Mary Anne Hobbsnál kevés embernek van nagyobb rálátása a kortárs elektronikára, ezen belül a dubstepre, úgyhogy ezen a Real Your Nature-különkiadáson komoly bemutatóra van kilátás.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.

Helyszín: 
Művészetek Palotája
Időpont: 
2018. szeptember 16 - 2018. szeptember 26
4 Pianos

Száz év története, az északi fény varázsa, „indie pop tündérek” és „arany paraziták”.

Papaver Cousin

A Papaver Cousins az A38-on mutatja be második nagylemezét.