2018. szeptember 24. - hétfő

The Twist, Beat Dis, Cowabunga Go-Go!

Kinyomtatom...
Helyszín: 
A38 Hajó
Jegyár: 
1500 Ft, 1000 Ft (elővétel)
Időpont: 
2010. március 18. 21:30
Beat Dis, együttes

Március 18-án az A38 hajón adja újabb budapesti koncertjét a The Twist zenekar. Az Ábrahám Zsolt, Ács Oszkár, Szőcs Gergő és Szűcs Krisztián (Heaven Street Seven, Amber Smith, Időrablók) alkotta új alakulat mellett két másik csapat, a Cowabunga Go-Go! és a Beat Dis is fellép majd a bulin.

A The Twist öndefiníciója pont az, hogy fölösleges bármiféle definíció: beszéljen magáért a zene! A hatvanas évek beatdalainak, adrenalin-pszichedeliájának az ideálját keresik, miközben persze sok minden rájuk ragadt abból, ami „mellesleg” az elmúlt negyven évben történt a pop vagy rockzenében.

Beat Dis, együttesBeat Dis, együttes

A fiúk „anyazenekaraikban” (Heaven Street Seven, Amber Smith, Időrablók) és különféle vendégszerepléseik (Yonderboi, Realistic Crew, Neo) során sok mindent megvalósíthattak már zenei elképzeléseikből, de a négyük halmazának közös metszete rengeteg, sokszor még számukra is meglepő, új szerzeményt tartogat. Koncertjük előtt egy másik izgalmas együttes, a Cowabunga Go-Go forrósítja fel a hangulatot surf-rock talpalávalójukkal. Az óceán hullámain történő ringatózás hangulatát space-rock elemekkel díszítő csapatban mellesleg a dobok mögött az a KRSA ül, akit a PASO énekeseként ismerhettünk meg. Neki ez egyfajta búcsúbuli is lesz, hiszen utoljára lép fel ezzel formációval, szóval aki szerette vagy esetleg nem ismerte őket, mindenképpen vegye komolyan az estét. A kegyelemdöfést jelentő záró-koncertet a Beat Dis adja majd, mely formáció zenéje 2010-re egy fokkal még karcosabb, rockosabb lett. A három együttes bár zeneileg látszólag egymástól távol eső vizeken evez, közös nevezőjük a zene mániákus szeretete és a járatlanabb utak járása. Színes, változatos, "skatulyamentes" estére számíthatunk a hajón.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Ed Sheeran

Lehullt a lepel: immár nem titok, hogy a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere.

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.