Indul az Illúzió és Humor Színház

Helyszín: 
Jegyár: 
2500 Ft, 2000 Ft (elővételben)
Időpont: 
2010. április 26. 20:00 - hétfő

A tavaly bűvész-világbajnoki címet szerző Hajnóczy Soma és a magyar illúzióvilág két kiemelkedő alakja, Kelle Botond és Holcz Gábor április 26-án a nagyközönségnek is megmutatja, milyen a 21. századi bűvészet.

A meghökkentés és a humor az alappillére a közös, formabontó előadásuknak, amely Illúzió és Humor Színház néven havonta lesz látható az A38 koncerthajón.

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni. Hajnóczy Soma, Holcz Gábor és Kelle Botond évek óta szórakoztat itthon és nemzetközi színpadokon önálló estek, meghívásos fellépések alkalmával, a hazai nagyközönség viszont eddig nem láthatta ilyen formában a műsoraikat. A három bűvész egyfajta kultúrmisszióként tekint arra, hogy itthon is megismertesse a nagyközönséggel a külföldön már népszerű modern bűvészetet, amely Magyarországon hiányzó, de egyre inkább igényelt szórakoztatási műfaj. Olyan produkciót hoztak létre, amellyel csapást mérnek a klasszikus bűvészetre, és annak újraértelmezése, néhol kifigurázása révén elvarázsolnak, nevettetnek, és elgondolkodtatnak. Ezzel nemcsak új alternatívát kínálnak a szórakozni vágyóknak, de bizonyítják azt is, hogy a cilinder és a nyúl már a múlté.

Az Illúzió és Humor Színházban a bűvészprodukciók folyamába helyzetkomikumra épülő stand-up comedy-szerű humoros blokkok csatlakoznak, valódi színházi élménnyé formálva az előadást. Az est folyamán Hajnóczy Soma bemutatja világbajnoki díjnyertes „Phone act” műsorát is, amely Las Vegas, Párizs, London, Madrid és Peking után először látható magyar színpadon.

Hirdetés