S-Modell jubileumi koncert

Helyszín: 
Jegyár: 
2500 Ft, 2000 Ft (elővételben)
Időpont: 
2010. április 18. 20:00 - vasárnap

Az S-Modell zenekar idén ünnepli 25 éves fennállását. E jubileumot méltóképpen ünneplik meg egy nagy koncert keretében április 18-án az A38 Hajón, ahol az együttes jelenlegi és egykori tagjai is színpadra állnak.

Ki gondolná, de a már-már legendává érett S-Modell história 1985 óta íródik. Bizony, idén immáron 25 éves a ’90-es években első „aranykorszakát” élő zenekar, amely e jubileumot méltóképpen ünnepli meg.

Április 18-án, az A38 hajón egy óriási buli keretében találkozik a mai - nemrégiben éppen az A38-on, a Ten Years After vendégeként fergeteges koncertet adó - formáció a régebbi S-modell korszakok meghatározó zenészeivel.

A mai S-Modell (Kőszegi Zsolt és Pribil György mellett Nagy „Liszt” Zsolt billentyűs, Jókay Árpád gitáros, Madácsy Tamás basszusgitáros, Gáspár Gergely dobos) mellett fellép az alapító tag basszusgitáros Csibi Tamás, a ’90-es évek klasszikus felállását megidézve pedig Ferenczi György (szájharmonika, hegedű), Mezei András (bass) és Gerdesits Ferenc (dob) is színpadra állnak. Garda Zsuzsa (ének) és Herold Péter (szaxofon), az S-Modell állandó vendégei teszik teljessé a fellépők névsorát.

Furcsa mód, az S-Modell, bár országszerte népszerűvé vált, igazi albumot sosem jelentetett meg. Most e mulasztást is pótolják, hiszen az 1993-as Játszma címre hallgató kazettájuk CD formában is napvilágot lát, s hamarosan vadonatúj albummal is jelentkeznek.

Hirdetés