2018. szeptember 21. - péntek

La Coka Nostra (USA), Zomblaze feat. Busa & Bobakrome, Kool Kasko, Blackdog

Kinyomtatom...
Helyszín: 
A38 Hajó
Jegyár: 
6000 Ft, 5500 Ft (elővételben)
Időpont: 
2010. április 27. 21:00

Április 27-én, kedden este kilenc órától a La Coka Nostra (USA), Zomblaze feat. Busa & Bobakrome, Kool Kasko és a Blackdog lép fel az A38 Hajón.

A House of Pain egykori frontembere, Everlast hosszú, és nem is sikertelen szólókarrier után/mellett trombitált össze néhány egykori harcos- és eszmetársat (többe között a HoP-ból és a Limp Bizkitből ismert DJ Lethalt, Ill Billt a Non Phixionből, Slaine-t a Special Teamzből), hogy egy brutális erejű G-Funk szupergruppal visszatérjen a hiphopba. A Coka Nostra megalakulása és első lemeze, a tavaly megjelent A Brand You Can Trust alaposan felforgatta az underground hiphopot: kegyetlenül erős gangsta-album született, amelynek felvételeinel egy teljes rendőrségi nyilvántartást össze leehtett volna rakni a mikrofonon hagyott ujjlenyomatokból: Everlast mellett Snoop Dogg, B-Real vagy éppen Sen Dog tolták a szöveget, és savaztak kegyetlenül mindenkit. A Coka Nostra szupergrupphoz méltó első lemezét hasonló erejű koncertek kísérik, úgyhogy a pesti közönségnek sem kell csalódnia.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.

Helyszín: 
Művészetek Palotája
Időpont: 
2018. szeptember 16 - 2018. szeptember 26
4 Pianos

Száz év története, az északi fény varázsa, „indie pop tündérek” és „arany paraziták”.

Papaver Cousin

A Papaver Cousins az A38-on mutatja be második nagylemezét.