2018. november 12. - hétfő

La Coka Nostra (USA), Zomblaze feat. Busa & Bobakrome, Kool Kasko, Blackdog

Kinyomtatom...
Helyszín: 
A38 Hajó
Jegyár: 
6000 Ft, 5500 Ft (elővételben)
Időpont: 
2010. április 27. 21:00

Április 27-én, kedden este kilenc órától a La Coka Nostra (USA), Zomblaze feat. Busa & Bobakrome, Kool Kasko és a Blackdog lép fel az A38 Hajón.

A House of Pain egykori frontembere, Everlast hosszú, és nem is sikertelen szólókarrier után/mellett trombitált össze néhány egykori harcos- és eszmetársat (többe között a HoP-ból és a Limp Bizkitből ismert DJ Lethalt, Ill Billt a Non Phixionből, Slaine-t a Special Teamzből), hogy egy brutális erejű G-Funk szupergruppal visszatérjen a hiphopba. A Coka Nostra megalakulása és első lemeze, a tavaly megjelent A Brand You Can Trust alaposan felforgatta az underground hiphopot: kegyetlenül erős gangsta-album született, amelynek felvételeinel egy teljes rendőrségi nyilvántartást össze leehtett volna rakni a mikrofonon hagyott ujjlenyomatokból: Everlast mellett Snoop Dogg, B-Real vagy éppen Sen Dog tolták a szöveget, és savaztak kegyetlenül mindenkit. A Coka Nostra szupergrupphoz méltó első lemezét hasonló erejű koncertek kísérik, úgyhogy a pesti közönségnek sem kell csalódnia.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Peter Hook

A Joy Divison alapítója, Peter Hook & The Light c. formációjával és a Substance-szel turnézik, az állomások közül pedig Budapest sem marad ki.

Németh Ferenc

Németh Ferenc az egyik legsikeresebb magyar származású, mostanra nemzetközi hírnevet szerzett, sőt nevét, a jazz arcvonalában, a tengerentúlon is az elsők között jegyzik.

plakát

2018. november 3-án és 4-én a Zeneakadémia Nagytermében.