A387 Disco Parade - hét éves a hajó!

Helyszín: 
Jegyár: 
1000 Ft (amiből 500 Ft lefogyasztható)
Időpont: 
2010. április 30. 21:00 - péntek

Nosztalgia helyett kozmikus jövődiszkóval és egzotikus tájak sosem hallott tánczenéivel ünnepeli az A38 a hetedik évfordulót, ami ugyan nem kerek, viszont éppen eléggé mágikus ahhoz, hogy becsukott szemmel táncolva messzire utazzunk.

A Cosmic Disco egyik nemzetközi nagykövete és honi segítői jól ismerik a járást az űrben, a világdiszkózó DJ hetes pedig a tetőn osztják a vízumot a föld legképtelenebb helyeire. Horgonyt fel, repülünk!

A fővendég Dicky Trisco zenei múltja előtt mindenképpen érdemes föveget emelni, de pályafutása számunkra ott válik igazán érdekessé, mikor megismerkedik a szalagos magnóról való diszkózás doyenjével, Greg Wilsonnal, nem sokra rá pedig a serkentő európai újdiszkó mozgalom legkevésbé sem szürke eminenciásainak kerekasztala körül találja magát. Úgy emberileg, mint szakmailag, DJ-ként, producerként, mindenek előtt pedig re-edit mesterként és kiadóvezetőként, egyaránt. A Disco Deviance címke az egyik, ha nem a leg - már ha arról beszélünk, hogy.

Dickynek nem csak a nevét szeretjük, hanem azt is ahogy bulit csinál. Nem tesz mást, mint előveszi gyermekkori kedvenceiből jó előre elkészített re-editjeit (Talking Heads, Bonhannon, Clash, People's Choice stb.), megbolondítja egy kis italóval, electrofunkkal és korai hauzzal, meg persze lejátssza mellé a haverok vadonatúj nudisco dolgait, és kész is van az a buli, amiért érdemes kiöltözni, berúgni, bódulatba esni és taxit hívni. Egyúttal kiváló alkalom, hogy táncoljunk a hazai Disco All Stars varázslatos szettjeire, és elmondhassuk, hogy ez vagy az a magyar már megint jobb volt, mint a külföldi csillag.

Hirdetés