Nyílik a legújabb budapesti élményközpont és találkahely

Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2010. április 29. 0:00 - csütörtök - 2010. május 2. 0:00 - vasárnap

Négynapos fesztivál keretében nyílik meg a Nyugati pályaudvar szomszédságában az U26 djuice clubshop. A Nyugati pályaudvar mellett, az Eiffel irodaházban működő U26 nyitó hétvégéjén számos érdekes program csalogatja a látogatókat.

Április 29-én, csütörtökön bárki újrarajzolhatja saját karakterét, akár három dimenzióban is. A fényceruza segítségével megrajzolt ábrák csak speciális, 3D szemüveggel láthatók. A technológia feltalálója egy magyar fiatalember, Rátai Dani. A nyitónap délutánján a South Park sztárjai fotózható közelségben lesznek, miközben a karaktereket szinkronizáló színészek teszik teljessé az illúziót. Filmrészletek és videoklipek főszereplőivé válhat bárki, a helyszínen kialakított mini stúdióban. A greenbox video segítségével az újraforgatott jeleneteket rögzítik, és email-en küldik el. Amikor besötétedik, a TREK-PORT csapata a parkra néző pályaudvari épületeket futurisztikus vetítéssel kelti életre. Csütörtök esti sztárfellépő a Németországból érkező electro-house duó, a Booka Shade. Warm-up fellépő a hazai Biscuit Reality. A szabadtéri koncertek után folytatódik a buli, mégpedig a hazai breakbeat és house szcéna elitjével: Naga, Beta és a Fine Cut Bodies pakolja a lemezeket.

Pénteken az MTV brand:new tehetséges zenészeivel közös fotózásra és közös zenélésre is lehetőség lesz. A zenei programok legkedveltebb játéka minden bizonnyal a híres Guitar Hero játék lesz, amikor a sztárvendégek is megküzdenek a vállalkozó szelleműekkel. Este brand:new zenekarok játszanak: Odett, a the (hated) tomorrow, a Hősök, a We Plants are Happy Plants és a Jacked. A már befutott együttesek közül a The Kolin is fellép.

A fesztivál harmadik és negyedik napján a bicikli, bmx, görkorcsolya, gördeszka legnagyobb hazai sztárjai tartanak bemutatókat és adnak tanácsokat. Szombaton a vállalkozó szelleműek stylistok segítségével újíthatják meg ruhatárukat. Street art művészek vállalták, hogy festékpisztollyal megfestik a helyszínre hozott nadrágokat és pólókat. Ezen a napon legális graffitizésre is lehetőség lesz. Egész nap DJ-k játszanak, úgymint a hazai hiphop DJ kultúra négy neves képviselője, DJ Jami, DJ Zefil, DJ Gerysson és DJ Quick. Este a hazai rap egyik jeles képviselője, az NKS lép fel, utána négy DJ egyszerre két pultnál játszik felváltva.

Hirdetés