2018. augusztus 20. - hétfő

Nyílik a legújabb budapesti élményközpont és találkahely

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Eiffel Tér Irodaház
Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2010. április 29 - 2010. május 2

Négynapos fesztivál keretében nyílik meg a Nyugati pályaudvar szomszédságában az U26 djuice clubshop. A Nyugati pályaudvar mellett, az Eiffel irodaházban működő U26 nyitó hétvégéjén számos érdekes program csalogatja a látogatókat.

Április 29-én, csütörtökön bárki újrarajzolhatja saját karakterét, akár három dimenzióban is. A fényceruza segítségével megrajzolt ábrák csak speciális, 3D szemüveggel láthatók. A technológia feltalálója egy magyar fiatalember, Rátai Dani. A nyitónap délutánján a South Park sztárjai fotózható közelségben lesznek, miközben a karaktereket szinkronizáló színészek teszik teljessé az illúziót. Filmrészletek és videoklipek főszereplőivé válhat bárki, a helyszínen kialakított mini stúdióban. A greenbox video segítségével az újraforgatott jeleneteket rögzítik, és email-en küldik el. Amikor besötétedik, a TREK-PORT csapata a parkra néző pályaudvari épületeket futurisztikus vetítéssel kelti életre. Csütörtök esti sztárfellépő a Németországból érkező electro-house duó, a Booka Shade. Warm-up fellépő a hazai Biscuit Reality. A szabadtéri koncertek után folytatódik a buli, mégpedig a hazai breakbeat és house szcéna elitjével: Naga, Beta és a Fine Cut Bodies pakolja a lemezeket.

Pénteken az MTV brand:new tehetséges zenészeivel közös fotózásra és közös zenélésre is lehetőség lesz. A zenei programok legkedveltebb játéka minden bizonnyal a híres Guitar Hero játék lesz, amikor a sztárvendégek is megküzdenek a vállalkozó szelleműekkel. Este brand:new zenekarok játszanak: Odett, a the (hated) tomorrow, a Hősök, a We Plants are Happy Plants és a Jacked. A már befutott együttesek közül a The Kolin is fellép.

A fesztivál harmadik és negyedik napján a bicikli, bmx, görkorcsolya, gördeszka legnagyobb hazai sztárjai tartanak bemutatókat és adnak tanácsokat. Szombaton a vállalkozó szelleműek stylistok segítségével újíthatják meg ruhatárukat. Street art művészek vállalták, hogy festékpisztollyal megfestik a helyszínre hozott nadrágokat és pólókat. Ezen a napon legális graffitizésre is lehetőség lesz. Egész nap DJ-k játszanak, úgymint a hazai hiphop DJ kultúra négy neves képviselője, DJ Jami, DJ Zefil, DJ Gerysson és DJ Quick. Este a hazai rap egyik jeles képviselője, az NKS lép fel, utána négy DJ egyszerre két pultnál játszik felváltva.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Szamárfül Fesztiválon

Immár hetedik alkalommal változott óriási játszóházzá a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed a Szamárfül Fesztivál idejére.

plakát

A TIANSEN melegít a bulin augusztus 29-én.

fotó Cser Dániel

Debreczeni Zita, Anger Zsolt és Nagy Zsolt a Jack Daniel’s rögtönzött grill partiján.