2018. február 18. - vasárnap

VAM Design Day & Stylewalker Night - Elmarad!

Kinyomtatom...
Helyszín: 
VAM Design Center
Időpont: 
2010. május 28. 18:30 - 2010. május 29. 18:30

A Stylewalker és a VAM Design Center együttműködésének eredményeképpen május utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre a VAM Design Day & Stylewalker Night Multiprogramos Fesztivál.

A Stylewalker Night a Design District Budapest boltjai által félévente megrendezésre kerülő éjszakai vásárlós-bulizós kalandtúra. Ezzel kapcsolódik össze a VAM Design Center mint rendezvénybázis és take-in-house.

A kapcsolt eseménysorozat napján egy 300 versenyzővel induló, az Angelface Model Agency által menedzselt országos modellverseny utolsó három fordulóját rendezik itt meg. Ezzel egyidejűleg divatkiállítás kerül megrendezésre magyar dizájnerekkel, mely egyben kapcsolatépítési-vásárlási lehetőséget is biztosít. A kiállítás ideje alatt olasz kávézó működik a galérián.

A rendezvény ideje alatt három időszaki kiállítás is látogatható lesz a VAM Design Centerben. Király Tamás divatpápa kollekcióját, mely a 2010. év nemzetközi szenzációja, a művész saját maga installálja fel. A legújabb ÖKO-eseménysorozat három sikeres divattervezőnő, s az egyik budapesti művészeti középiskola növendékeinek öltözékkiállításából, s divatbemutatóiból áll. Szegedi Torella népi iparművésznő workshopokkal egybekötött kiállítása is folyamatosan jelen lesz.

Az esti programok egy közös nagy bemutatóval kezdődnek. Ezután a modellverseny győzteseit választják meg, s az eredményhirdetés után party zárja az estét.

A eseményeken, kiállításokon a részvételi jegyekkel lehet részt venni, melyet a Ticketpro irodáiban és a VAM Design Centerben lehet megvenni. A részvételi hozzájárulás összege egységesen 1200 Ft, ugyanakkor a Stylewalker Night eseményei változatlanul ingyenesek. A 19.00 órától kezdődő divateseményekre ingyenes a belépés.

Még nem értékelted

A május 28-ra, a VAM Design

A május 28-ra, a VAM Design Centerbe tervezett VAM Design Day & Stylewalker Night esemény technikai okok miatt elmarad.

Most kaptuk a hírt, hogy a

Most kaptuk a hírt, hogy a Stylewalker Night továbbra is megrendezésre kerül: http://cseppek.hu/rendezveny/2093stylewalker-night-2010

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Klasszikus zenei koncertek, Improvizációs est, Bárest, Életműdíj, Tehetség-díj, Ifjú Tehetség-díj, kiállítás, gyerekkoncertek.

plakát

A Visegrádi Csoport országainak alkotásaiból rendez filmfesztivált az Uránia Nemzeti Filmszínház 2018. február 14. és 17. között a KKM–Balassi Intézet megbízásából.

plakát

Február 7. és március 7. között szerdánként 18 órától ingyenes filmvetítések a Blinken OSA Archívumban.