Woody és Buzz, a Toy Story sztárjai Magyarországra látogatnak

Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2010. június 5. 0:00 - szombat - 2010. június 6. 0:00 - vasárnap

Már nem kell sokat várnunk és végre láthatjuk a legvidámabb animációs film, a Toy Story legújabb, harmadik részét. Az igazi rajongók még a premier előtt találkozhatnak is a két, már-már legendás főszereplővel, magával Woody-val, a cowboy seriffel, és legjobb barátjával, a csillagharcosok csillagharcosával, Buzz-zal.

A két utolérhetetlen jóbarát június első hétvégéjén látogat Magyarországra, egyenesen Disneyland-ből jönnek hozzánk, hogy minden egyes gyermekkel, kicsikkel és nagyokkal, egyszóval a hazai rajongóikkal személyesen is találkozhassanak. Ideje készíteni a fényképezőgépeket, hiszen ezt a megismételhetetlen pillanatot velük meg kell örökíteni! A szervezők szórakoztató gyerekprogramokkal is színesítik ezt a vidám Toy Story-hétvégét. A helyszíneken különböző programok, játékok, foglalkoztatók várják a gyerekeket, s aki minden játékot kipróbál és a szerencse fiának tudhatja magát (sorsolás útján dől el) premier előtt (2010. június 6., vasárnap délután) az egész családjával együtt megnézheti a Toy Story széria legújabb részét, a Toy Story 3-at, melyben folytatódik a játékok kalandos története.

Helyszínek és részletes program:

Időpont: 2010. június 5., szombat, 11.00 – 18.00
Helyszín: Cinema City Alle mozi (Allee Bevásárlóközpont, 1117, Budapest, Október huszonharmadika utca 8-10.)
Programok: foglalkoztató sarok, játék sarok, video sarok, közös fotó lehetőség Buzz-zal és Woody-val, olvasósarok, egész nap kvízjátékok és nyeremények.

Időpont: 2010. június 6., vasárnap, 11.00 – 18.00
Helyszín: Cinema City Aréna mozi (Aréna Plaza, 1087, Budapest, Kerepesi út 9.)
Programok: Disney Csatorna színpad, foglalkoztató sarok, játék sarok, video sarok, közös fotó lehetőség Buzz-zal és Woody-val, olvasósarok, egész nap kvízjátékok és nyeremények.

Hirdetés