KREA Diplomamunkák kiállítása 2010

Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2010. május 31. 0:00 - hétfő - 2010. június 30. 0:00 - szerda

A KREA Kortárs Művészeti Iskola stylist és divattervező, valamint tervezőgrafika és tervezőoperátor szakon végző hallgatók diplomamunkáit bemutató kiállítás május 31-től látogatható az intézményben.

A Krea iskola idén diplomázó tervezőoperátor és tervezőgrafikusai idén is izgalmas terveket adtak le arról, hogyan tennék különlegesebbé egy már létező termék vizuális megjelenését. A kiállításon láthatók lesznek különböző könyvek, könyvsorozatok tipográfiai újratervezései, borok, kozmetikai és malomipari termékek címkéi, logói és csomagolásaik, valamint több hazai magazin teljesen átalakított grafikai arculattal.

A Kreás divatstylistoknak egy szabadon választott témájú divatsztorit kellett kitalálniuk és megszervezni a fotózását, az enteriőrstylistoknak pedig egy már végzett vagy még Kreás divattervező showroomjának arculatát kellett megalkotniuk. Idén három végzős divattervező szakos diák két kollekció image fotóival mutatkozik be a tanév utolsó kiállításán, amelyeken az öltözékek mind a 2010/2011 őszi-téli szezonra készültek. A zártkörű diploma kiállítás megnyitó utáni hétfőtől, május 31-től az iskolai tárlat a nagyközönség által is szabadon látogatható.

A KREA iskola 2010-ben diplomázó hallgatói:

  • Tervezőgrafika szak: Andorka Tímea, Békés Zsuzsanna, Dömsödi Zsolt, Manner Mónika, Sáránics Viktória, Szirtesi Brigitta Katalin, Tardy Tímea
  • Tervezőoperátor szak: Bene Lajos, Lukácsy Anikó, Nagy Gabriella, Sinka Zoltán, Tóth Andrea, Tóth Rita
  • Divattervező szak: Dudás Judit, Hachbold Anna, Kárpáti Éva
  • Enteriőrstylist szak: Bánhidi Norbert, Keresztes Felícia, Tóth Krisztina
  • Divatstylist szak: Bossányi Zsuzsanna, Duzmath Mónika, Szlávik Veronika, Udvardi Viktória

Hirdetés