2018. november 20. - kedd

ExperiDance 10 éves jubileumi díszelőadás

Kinyomtatom...
Jegyár: 
3900 - 9900 Ft
Időpont: 
2010. augusztus 15. 20:00
ExperiDance, társulat

Az idén ünnepli megalakulásának 10. évfordulóját az ExperiDance Tánctársulat, melynek neve a kezdetektől garancia a minőségre és a sikerre.

Az együttes több mint 1300 teltházas előadással büszkélkedhet, a hazai előadások mellett a határokon túl is aratja diadalait, mint „a Magyar Tánc Utazó Nagykövete”. Több turnét tudhatnak maguk mögött Spanyolországtól, Törökországon át egészen Kínáig.

ExperiDance, társulatExperiDance, társulat

Néhány éve a produkció saját Rendezvényházzal büszkélkedhet, ahol a közönség „hazai pályán” gyönyörködhet előadásaiban, de az idei jubileumi alkalomból rendezendő Gálaelőadás helyszínéül a Papp László Budapest Sportaréna szolgál majd. A társulat történetének legmonumentálisabb attrakciója minden régi és új rajongónak szolgál majd csemegékkel, hisz a szokásos létszámú tánckar duplájára kiegészítve, 40 fővel lép majd a színpadra. A műsor a mára legendás Ezeregyév vonalát követi, kizárólag ezen az estén a főszerepet pedig újra a számtalan szakmai és állami díjjal elismert társulatvezető rendező-koreográfus, Román Sándor, az ExperiDance alapítója táncolja majd.

Augusztus 15-én az Arénában rendezendő egyedülálló díszelőadás nem csupán az ExperiDance 10 éves jubileumi produkciója, de a hódító társulat munkássága során egyenesen a hagyományos értékeken alapuló magyar tánc ünnepe is lesz.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

jelenet

A Kulcsár Noémi Tellabor produkciója Gyulán a Kamarateremben.

plakát

A HöKöm Projekt előadása a Karinthy Színházban.

jelenet

Könnyed vígjáték, Szurdi Miklós rendezésében.