2018. november 14. - szerda

Pribojszki Mátyás Band lemezbemutató koncert

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Gödör Klub
Időpont: 
2010. augusztus 26. 20:00

Most júliusban jelent meg a Pribojszki Mátyás Band legújabb lemeze "Boogie on the ship" címmel. Az album megjelenése alkalmából lemezbemutató koncertet tartanak augusztus 26-án, a Gödör Klubban.

Az albumot tavaly decemberben rögzítették Budapest egyik legexkluzívabb klubjában. A hanganyag az élő koncert felvétele, az utómunkálatok során semmi technikai változtatás nem történt, így a lemez teljes mértékben visszaadja a teltházas koncert hangulatát!

A közel 50 perces lemez 9 számot tartalmaz, melyek többségét a régi szerzemények adják, de hallhatóak új, még soha nem játszott dalok, tradicionális blues nóták új „köntösben”, valamint igazi boogie-woogie és rock’n’roll dallamok is.
A lemez címadó dala a „Boogie on the ship”, a zenakar egyik új, saját szerzeménye. A cím is jól mutatja, hogy a hallgató egy vidám, felszabadult, élő koncertbe csöppen bele, ahol a klasszikunak nem nevezhető blues zenével találkozik majd, melyet rengeteg improvizációval is teli tűzdelt a csapat.

A zenekar tagjai kiváló jazz/blues muzsikusok, akiket a saját hangszerükön az itthoni legjobbak között tartanak számon: Pribojszki Mátyás-szájharmonika, ének, Kepes Róbert-basszusgitár, Kovács Erik-zongora, Molnár Dániel-dob, valamint II. Szász Ferenc-gitár.

Az új Pribojszki Mátyás Band lemez méltán ajánlható minden élőzene rajongónak, korosztálytól függetlenül.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Anabel Montesinos és Marco Tamayo (foto Valuska Gábor)

Gálakoncerttel ért véget november 11-én a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál.

Peter Hook

A Joy Divison alapítója, Peter Hook & The Light c. formációjával és a Substance-szel turnézik, az állomások közül pedig Budapest sem marad ki.

Németh Ferenc

Németh Ferenc az egyik legsikeresebb magyar származású, mostanra nemzetközi hírnevet szerzett, sőt nevét, a jazz arcvonalában, a tengerentúlon is az elsők között jegyzik.