Pribojszki Mátyás Band lemezbemutató koncert

Helyszín: 
Időpont: 
2010. augusztus 26. 20:00 - csütörtök

Most júliusban jelent meg a Pribojszki Mátyás Band legújabb lemeze "Boogie on the ship" címmel. Az album megjelenése alkalmából lemezbemutató koncertet tartanak augusztus 26-án, a Gödör Klubban.

Az albumot tavaly decemberben rögzítették Budapest egyik legexkluzívabb klubjában. A hanganyag az élő koncert felvétele, az utómunkálatok során semmi technikai változtatás nem történt, így a lemez teljes mértékben visszaadja a teltházas koncert hangulatát!

A közel 50 perces lemez 9 számot tartalmaz, melyek többségét a régi szerzemények adják, de hallhatóak új, még soha nem játszott dalok, tradicionális blues nóták új „köntösben”, valamint igazi boogie-woogie és rock’n’roll dallamok is.
A lemez címadó dala a „Boogie on the ship”, a zenakar egyik új, saját szerzeménye. A cím is jól mutatja, hogy a hallgató egy vidám, felszabadult, élő koncertbe csöppen bele, ahol a klasszikunak nem nevezhető blues zenével találkozik majd, melyet rengeteg improvizációval is teli tűzdelt a csapat.

A zenekar tagjai kiváló jazz/blues muzsikusok, akiket a saját hangszerükön az itthoni legjobbak között tartanak számon: Pribojszki Mátyás-szájharmonika, ének, Kepes Róbert-basszusgitár, Kovács Erik-zongora, Molnár Dániel-dob, valamint II. Szász Ferenc-gitár.

Az új Pribojszki Mátyás Band lemez méltán ajánlható minden élőzene rajongónak, korosztálytól függetlenül.