Here and Now - A 80'-as évek popsztárjai Budapesten

Jegyár: 
23.900Ft, 16.900 Ft, 9.900 Ft
Időpont: 
2010. október 2. 20:00 - szombat

A Kids In America című slágerét is hozza Budapestre a „pop Brigitte Bardot-ja”, aki főz, kertet épít, gyereket nevel. És ő ültette át a világ legnagyobb fáját...

Október 2-án a Here and Now fergeteges pop-show keretében lép fel Budapesten – Paul Young, Boy George, Nik Kershaw és Rick Astley társaságában – Kim Wilde. Az idén 49 éves pop díva évek óta ismert TV-s műsorvezető, író, szakács és nem mellesleg két gyermekes családanya. Már nagyon várja a budapesti fellépését, mint elmondta: „Imádom ezt a show-t! Mindenki kap 30 percet, amelyben elénekli a legnagyobb sikereit. A közönség minden számot ismer már, és legtöbbször velünk együtt énekli a dalokat, amely óriási boldogságot okoz nekünk. Minden Here and Now koncert egy fantasztikus élmény nekünk és annak az általában 9-10.000 rajongónak, aki megnéz minket. Remélem, Magyarországon is sokan leszünk.”

Kim Wilde az éneklés mellett a kertésztben is kiemelkedő Kevesen tudják róla, hogy a 90-es évek elejétől aktív és sikeres kertépítő és kertmentő szakember. 2005-ben egy kertjéért aranyérmet kapott a Chelsea Virág Kiállításon. Társával Dave Fountain-el 2007-ben bekerült a Guiness Rekodok könyvébe is, amikor sikeresen ültették át a világ legnagyobb fáját.

De most énekesként láthatjuk Budapesten - a Papp László Sportarénában - társaival, akikről röviden csak így nyilatkozott: „Rick egy igazi úriember, Nik szerepel egy duettben az új lemezemen, Boy egy olyan személyiség, akit nem lehet nem szeretni, vicces, és stílusos, Paul…,mit is mondhatnék róla, meg kell nézni élőben ezt a hangot…”

Az eseményről bővebb információk a www.hereandnow.hu weboldalon található, ahol koncertfelvételek és videó klipek adnak ízelítőt az októberi buli hangulatáról.

Hirdetés