2018. február 23. - péntek

Jóga fesztivál 2010

Kinyomtatom...
Helyszín: 
WestEnd City Center
Jegyár: 
ingyenes
Időpont: 
2010. szeptember 12
Jóga

Szeptember 12-én vasárnap hagyományteremtő jelleggel rendezik meg a 2010-es jógafesztivált a West End tetőkertjében.

Bár a rendezvényen az összes nagy jógastúdió részt vesz, az a tény, hogy a West End tetőkertjében rendezik meg arra enged következtetni, hogy a rendezvény célja elsősorban az, hogy a jógát még nem gyakorló közönség ezt az életformát megismerhesse.

JógaJóga
Aztán lehet, hogy tévedek, és az összes stúdió jóganövendéke ott lesz és ez egy közösségkovácsoló feszvitál lesz a jógások számára, ahol a növendékek megismerhetik egymást, esetleg más studiókat és irányzatokat is kipróbálnak. Ugyanis 80 jógaoktató, 30 jógastúdió, 20 jógairányzat található majd meg a fesztiválon.

Az eseményhez ismert személyiségek: Dobó Kata, Kamarás Iván és Koós Réka is csatlakoznak, hogy minél többen vegyenek részt ennek az igen hatékony "sportágnak", sőt inkább életformának a bemutatóján, vagy inkább csak izelitőjén, hiszen 1 nap alatt nem lehet kiismerni ezt a szerteágazó spirituális és fizikai tevékenységet.

A rendezvényhez csatlakozik egy-egy játék is a facebookon és a helyszínen.
 

Facebook Fotópályázat!
Tedd fel a Jóga Fesztivál üzenőfalára a legjobb jógás fotódat és a legtöbb "Tetszik"-et kapott fotó tulajdonosa egy jógabérletet kap ajándékba!

Nyereményjáték!
A rendezvényen regisztrálók között, a jógastúdiók által felajánlott nyeremények és jógabérletek kerülnek kisorsolásra!
 

a rendezvény honlapja: www.jogafesztival.info


 

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Klasszikus zenei koncertek, Improvizációs est, Bárest, Életműdíj, Tehetség-díj, Ifjú Tehetség-díj, kiállítás, gyerekkoncertek.

plakát

A Visegrádi Csoport országainak alkotásaiból rendez filmfesztivált az Uránia Nemzeti Filmszínház 2018. február 14. és 17. között a KKM–Balassi Intézet megbízásából.

plakát

Február 7. és március 7. között szerdánként 18 órától ingyenes filmvetítések a Blinken OSA Archívumban.