Jóga fesztivál 2010

Jegyár: 
ingyenes
Időpont: 
2010. szeptember 12. 0:00 - vasárnap

Szeptember 12-én vasárnap hagyományteremtő jelleggel rendezik meg a 2010-es jógafesztivált a West End tetőkertjében.

Bár a rendezvényen az összes nagy jógastúdió részt vesz, az a tény, hogy a West End tetőkertjében rendezik meg arra enged következtetni, hogy a rendezvény célja elsősorban az, hogy a jógát még nem gyakorló közönség ezt az életformát megismerhesse.


Aztán lehet, hogy tévedek, és az összes stúdió jóganövendéke ott lesz és ez egy közösségkovácsoló feszvitál lesz a jógások számára, ahol a növendékek megismerhetik egymást, esetleg más studiókat és irányzatokat is kipróbálnak. Ugyanis 80 jógaoktató, 30 jógastúdió, 20 jógairányzat található majd meg a fesztiválon.

Az eseményhez ismert személyiségek: Dobó Kata, Kamarás Iván és Koós Réka is csatlakoznak, hogy minél többen vegyenek részt ennek az igen hatékony "sportágnak", sőt inkább életformának a bemutatóján, vagy inkább csak izelitőjén, hiszen 1 nap alatt nem lehet kiismerni ezt a szerteágazó spirituális és fizikai tevékenységet.

A rendezvényhez csatlakozik egy-egy játék is a facebookon és a helyszínen.
 

Facebook Fotópályázat!
Tedd fel a Jóga Fesztivál üzenőfalára a legjobb jógás fotódat és a legtöbb "Tetszik"-et kapott fotó tulajdonosa egy jógabérletet kap ajándékba!

Nyereményjáték!
A rendezvényen regisztrálók között, a jógastúdiók által felajánlott nyeremények és jógabérletek kerülnek kisorsolásra!
 

a rendezvény honlapja: www.jogafesztival.info