2018. február 20. - kedd

KREA 2009/2010 II. féléves vizsgamunkák kiállítása

Kinyomtatom...
Időpont: 
2010. október 1 - 2010. november 30

A KREA Kortárs Művészeti Iskola 2010. október elsején nyitja meg az idei tanév első kiállítását, amely a Design Hét eseménysorozatához kapcsolódik. A tárlaton a 2009/2010-es tanév II. félévét lezáró vizsgákra készült alkotásokból válogattunk, és az iskola összes szakja képviseli magát; a stylistok, divattervezők, fotósok, lakberendezők, enteriőrtervezők és a tervezőgrafikusok.

A megnyitó eseményhez kapcsolódik egy vetítéssel egybekötött izgalmas kerekasztal beszélgetés az utcai divatról és stílusokról, ahol elsősorban a magyar öltözködéskultúráról folytatnak eszmecserét a meghívott vendégek. A könnyed diskurzus moderátora Zanin Éva divatkritikus lesz, valamint részt vesznek az utcai divatfotózás hazai szakértői: Szemes Nóra a Style&Budapest blogtól, Henger Dóra szerkesztő és Glaser Edit fotós az OurStyle blogtól, Méhes Regina divatszerkesztő és Tölcsér Borbála fotós a Phenomenon online magazintól, valamint Simonovics Ildikó a Street Fashion Budapest képviseletében.

KREA Féléves vizsgamunkák kiállítása

A KREA kiállításán a hallgatói vizsgamunkák mellett egy külön teremben bemutatásra kerülnek a Whirlpool Magyarország 2010-es ösztöndíj-pályázatára készült tervek is. A verseny kiírása szerint az enteriőrtervező és a lakberendező szakos diákoknak Whirlpool háztartási eszközök és kisgépek felhasználásával konyhát kellett tervezniük. A Kreások szabadon választhattak három különböző stílusból; amelyek a minimál, a futurisztikus és ökodesign voltak. A legötletesebb tervet elkészítő hallgató elnyeri a „Whirlpool ösztöndíjas” címet és a cég finanszírozza a teljes éves tandíját. A pályázat nyertesének kihirdetésére és az ünnepélyes díjátadóra a kiállítás megnyitón kerül sor.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

2018. február 16. és március 18. között tekinthető meg.

Kohán György: Vásárhelyi utca

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum közös kiállítása a Várkert Bazár, Testőrpalotában.

Berény Róbert: Weiner Leó arcképe, 1911

A végre közgyűjteménybe került remekművek minden látogató számára megtekinthetőek a Magyar Nemzeti Galéria állandó kiállításán.