2018. szeptember 23. - vasárnap

Micheller Myrtill és Pintér Tibor: Voice&Guitar

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Új Színház
Jegyár: 
1.400 - 3.500 Ft
Időpont: 
2010. október 19. 19:30

Micheller Myrtill és Pintér Tibor 2006-ban alapították duójukat, azóta két saját albumot adtak ki. A „Same as you” című lemez megjelenését követően 2006-ban (majd 2010-ben is), a Németországban megrendezett “Voice & Guitar” nemzetközi versenyen döntőbe jutottak.

Az albumot 2007-ben az év jazz lemeze kategóriában Fonogram-díjra jelölték. 2009-ben a duó Londonban is turnézott, a legnépszerűbb jazzklubok vendégei voltak. Ez az „utazás” adta alapját a második, „True Colors” című lemezüknek.
Idén ősszel egy vadonatúj koncertműsort készítettek, melynek alapját az eddig megjelent két hanglemezük, valamint az azóta elkészült új dalok adják.

Micheller Myrtill & Pintér Tibor

Micheller Myrtill a zenei szakma közismert és elismert énekesnője, több mint 40 lemezen közreműködött, finnországi jazz-ének versenyen harmadik helyet ért el, itthon beválasztották az 50 legsikeresebb magyar fiatal közé, és nevéhez fűződik a Meseautó című film remake-jének főcímdala is. Idén januárban a Thália Színházban teltház előtt mutatta be önálló magyar-francia lemezét.

Pintér Tibor számos produkcióban megfordult már, Myrtillel közös műsoraik mellett többek között a Showder Band gitárosa, valamint Tátrai Tibor gitárpartnere a Tátrai Trend együttesben.

Az ének és gitár felállás egy igazán különleges formáció, bravúros, gazdag és improvizatív előadásmódot jelent. Igaz, “csak” ketten alkotják, mégis a kreatív ötletek miatt a megszólalás maradéktalan zenei élményt nyújt!
Új műsorukban egyaránt megtalálható a könnyed populáris sláger, az elegáns jazz örökzöld vagy a tüzes latin dallam is. Mindezek természetesen egyéni köntösben és olyan megszólalásban, amelyben megmutatkozik Myrtill mesterien csiszolt énekhangja és Tibor bravúros gitártechnikája.

Új koncertműsorukat október 19-én, az Új Színházban mutatják be nagy közönség előtt, a különleges este sztárvendége Tátrai Tibor lesz.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Ed Sheeran

Lehullt a lepel: immár nem titok, hogy a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere.

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.