2018. november 16. - péntek

X-Faktor koncert az Arénában

Kinyomtatom...
Jegyár: 
3.900 Ft - 15.000 Ft
Időpont: 
2010. december 22. 19:00

December 22-én 19 órakor az ország legnépszerűbb műsorának énekesei fergeteges koncertet adnak a Papp László Budapest Sportarénában.

A hetente hárommillió nézőt képernyő elé ültető X-Faktor döntősei máris az ország kedvencei, december 19-én ráadásul az is kiderül, ki nyeri Magyarország legnézettebb tehetségkutató műsorát. A szerdánként megrendezett klubkoncertekre azonban nem minden rajongó fér be.

X-FaktorX-Faktor

Most itt az alkalom, hogy élőben találkozzon a fiatal énekesekkel. A koncerten mind a 12 döntős színpadra lép, meghallgathatjuk a televíziós műsor alatt elhangzott dalokat, valamint új, meglepetés produkciókkal is készülnek az előadók. Az X-Faktor hazájában, Nagy-Britanniában rendre óriási sikert aratnak a döntő utáni koncertek. Reméljük, hazánkban sem lesz ez másként és mi is hagyományt teremthetünk.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 4.1 (7 szavazat)

Lezsírozva minden X-től az Y-ig!!!

Azok a balga tv nézők vagy média funok akik elhiszik, hogy minden a nézők szavazatai alapján történnek és dőlnek el...; - na azok a legnagyobb terhek egy társadalom hátán.
Viszont azok, akik eleddig nem akartak tudomást szerezni Magyarország gyarmati pozíciójáról most már végleg felébredhetnek!

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.

Anabel Montesinos és Marco Tamayo (foto Valuska Gábor)

Gálakoncerttel ért véget november 11-én a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál.

Peter Hook

A Joy Divison alapítója, Peter Hook & The Light c. formációjával és a Substance-szel turnézik, az állomások közül pedig Budapest sem marad ki.