X-Faktor koncert az Arénában

Jegyár: 
3.900 Ft - 15.000 Ft
Időpont: 
2010. december 22. 19:00 - szerda

December 22-én 19 órakor az ország legnépszerűbb műsorának énekesei fergeteges koncertet adnak a Papp László Budapest Sportarénában.

A hetente hárommillió nézőt képernyő elé ültető X-Faktor döntősei máris az ország kedvencei, december 19-én ráadásul az is kiderül, ki nyeri Magyarország legnézettebb tehetségkutató műsorát. A szerdánként megrendezett klubkoncertekre azonban nem minden rajongó fér be.

2010. október 16. 22:06 - X-Faktor ©X-Faktor
X-Faktor

Most itt az alkalom, hogy élőben találkozzon a fiatal énekesekkel. A koncerten mind a 12 döntős színpadra lép, meghallgathatjuk a televíziós műsor alatt elhangzott dalokat, valamint új, meglepetés produkciókkal is készülnek az előadók. Az X-Faktor hazájában, Nagy-Britanniában rendre óriási sikert aratnak a döntő utáni koncertek. Reméljük, hazánkban sem lesz ez másként és mi is hagyományt teremthetünk.

Hozzászólások (1)

  • anon
    Pálos Trend (nem ellenőrzött)

    Azok a balga tv nézők vagy média funok akik elhiszik, hogy minden a nézők szavazatai alapján történnek és dőlnek el...; - na azok a legnagyobb terhek egy társadalom hátán.
    Viszont azok, akik eleddig nem akartak tudomást szerezni Magyarország gyarmati pozíciójáról most már végleg felébredhetnek!

    dec. 23, 2010