2018. február 22. - csütörtök

X-Faktor koncert az Arénában

Kinyomtatom...
Jegyár: 
3.900 Ft - 15.000 Ft
Időpont: 
2010. december 22. 19:00

December 22-én 19 órakor az ország legnépszerűbb műsorának énekesei fergeteges koncertet adnak a Papp László Budapest Sportarénában.

A hetente hárommillió nézőt képernyő elé ültető X-Faktor döntősei máris az ország kedvencei, december 19-én ráadásul az is kiderül, ki nyeri Magyarország legnézettebb tehetségkutató műsorát. A szerdánként megrendezett klubkoncertekre azonban nem minden rajongó fér be.

X-FaktorX-Faktor

Most itt az alkalom, hogy élőben találkozzon a fiatal énekesekkel. A koncerten mind a 12 döntős színpadra lép, meghallgathatjuk a televíziós műsor alatt elhangzott dalokat, valamint új, meglepetés produkciókkal is készülnek az előadók. Az X-Faktor hazájában, Nagy-Britanniában rendre óriási sikert aratnak a döntő utáni koncertek. Reméljük, hazánkban sem lesz ez másként és mi is hagyományt teremthetünk.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 4.1 (7 szavazat)

Lezsírozva minden X-től az Y-ig!!!

Azok a balga tv nézők vagy média funok akik elhiszik, hogy minden a nézők szavazatai alapján történnek és dőlnek el...; - na azok a legnagyobb terhek egy társadalom hátán.
Viszont azok, akik eleddig nem akartak tudomást szerezni Magyarország gyarmati pozíciójáról most már végleg felébredhetnek!

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Klasszikus zenei koncertek, Improvizációs est, Bárest, Életműdíj, Tehetség-díj, Ifjú Tehetség-díj, kiállítás, gyerekkoncertek.

Grecsó Krisztián, Hrutka Róbert

Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenés pódiumestje Gyulán.