2017. december 14. - csütörtök

X-Faktor koncert az Arénában

Kinyomtatom...
Jegyár: 
3.900 Ft - 15.000 Ft
Időpont: 
2010. december 22. 19:00

December 22-én 19 órakor az ország legnépszerűbb műsorának énekesei fergeteges koncertet adnak a Papp László Budapest Sportarénában.

A hetente hárommillió nézőt képernyő elé ültető X-Faktor döntősei máris az ország kedvencei, december 19-én ráadásul az is kiderül, ki nyeri Magyarország legnézettebb tehetségkutató műsorát. A szerdánként megrendezett klubkoncertekre azonban nem minden rajongó fér be.

X-FaktorX-Faktor

Most itt az alkalom, hogy élőben találkozzon a fiatal énekesekkel. A koncerten mind a 12 döntős színpadra lép, meghallgathatjuk a televíziós műsor alatt elhangzott dalokat, valamint új, meglepetés produkciókkal is készülnek az előadók. Az X-Faktor hazájában, Nagy-Britanniában rendre óriási sikert aratnak a döntő utáni koncertek. Reméljük, hazánkban sem lesz ez másként és mi is hagyományt teremthetünk.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 4.1 (7 szavazat)

Lezsírozva minden X-től az Y-ig!!!

Azok a balga tv nézők vagy média funok akik elhiszik, hogy minden a nézők szavazatai alapján történnek és dőlnek el...; - na azok a legnagyobb terhek egy társadalom hátán.
Viszont azok, akik eleddig nem akartak tudomást szerezni Magyarország gyarmati pozíciójáról most már végleg felébredhetnek!

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Modern Art Orchestra

A Modern Art Orchestra karácsonyi koncertje.

Tabea Zimmermann

2017. december 7-én (csütörtökön) 19:30-tól a MÜPA Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében.

Sárik Péter Trió

2017. december 8. 20.00: Feat. Berki Tamás, Falusi Mariann, Szőke Nikoletta, és Luiza Zan.