2017. december 12. - kedd

Újra Európai Nyelvi Koktélbár

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Millenáris
Időpont: 
2011. január 8. 10:00 - 15:30

Az Európai Bizottság, a Magyarországon működő európai kulturális intézetek (EUNIC) és partnereik a szeptember 30-i nagysikerű rendezvény után újra ínycsiklandozó nyelvi koktélt kínálnak az érdeklődőknek.

Ami a hozzávalók közül biztosan nem maradhat ki: érdekes feladatok, értékes nyeremények, nyelvi játékok és fejtörők.

A koktélbár vendégei szórakoztató nyelvtanuló feladatokat oldhatnak meg, különböző nyelvi játékokat játszhatnak, anyanyelvi beszélőkkel találkozhatnak.

A Nyelvek Európai Napja alkalmából kialakított koktélbár alkalmával az érdeklődők megszerezhetik a jelképes Európai Nyelvi Útlevelet, nyomot hagyhatnak az Európai Nyelvek Falán és megnyerhetik a résztvevő kulturális intézetek által felajánlott értékes ajándékok egyikét, de mindenekelőtt elmerülhetnek a nyelvek világában.
Az Európa Pont megnyitója kitűnő alkalom arra, hogy felhívjuk a figyelmet a nyelvtanulás fontosságára, Európa nyelvi sokféleségére, és tudatosítsuk a közvéleményben az egész életen át tartó tanulás jelentőségét.

Részletes program:

  • 10.00-15:30: Európai Nyelvi Koktélbár
  • 16:30: Nyeső Mari koncert
  • 18.00: Slam Poetry verseny
  • 20.00: Palya Bea koncert
  • 22.00: Rottfront koncert
  • 24.00: Dj Palotai

+ egész nap: Klíma Iroda, Néprajzi Múzeum interaktív work-shop, Karton Design work-shop, Fair Trade mező, Víz sarok a Vízmûvekkel, a Makett Laborban RE-cycling molinó táska készítés, az Európa Pontban játékos gyermek foglalkozások, arcfetsés, fajátékház.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Fortepan

Rendhagyó időpontban, rendhagyó helyszínen, rendhagyó témával jelentkezik az idei év utolsó HajóHíd Estje!

fotó Toldi Éva

Magyarországi bemutató a Rózsavölgyi Szalonban.

plakát

Kortárs zene és irodalom a Várkert Bazárban.