2018. szeptember 25. - kedd

Azok a csodálatos nők, azok a csodálatos férfiak

Kinyomtatom...
Időpont: 
2011. január 24. 15:00

Új színnel gazdagodik a Békásmegyeri Közösségi Ház kínálata, hiszen január 24-től, "Azok a csodálatos nők, azok a csodálatos férfiak" címmel indul a tavaszi bérletes előadássorozata.

Ezúttal nemcsak sokak kedvenc darabjainak dalai csendülnek fel a színpadon, hanem a fellépő művészek, és az őket faggató kollégák is fellebbentik a fátylat életükről, pályafutásukról, s ezáltal még közelebb kerülnek a nézőkhöz. Elismert és népszerű művészek látogatnak el a város peremére. A műsor házigazdája Kautzky Armand, s elsőként Tahi Tóth Lászlót és vendégét, Hegyi Barbarát láthatjuk a Csobánka téri színpadon. A Vígszínházban naponta találkozik a vendég és vendéglátó, így jól ismeri egymást a két művész, mindketten híresek arról, hogy állatvédelemre, sütés-főzésre, illetve festészetre is elcsippentenek a szabadidejükből. Érdekes lesz látni, hallani, milyen képet rajzol Hegyi Barbaráról a két férfi kolléga a beszélgetés során, amit számtalan dal fűszerez Szilassy Nelly zongorakíséretével.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 3 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

6 kontinens és 50 ország után végre Budapesten a művészet új dimenzióját jelentő virtuális 3D-s látvány- és táncszínház.

Helyszín: 
Várkert Bazár
Időpont: 
2018. szeptember 20. 19:00
plakát

Szeptember 20-án folytatódik a magyar irodalom nagyjait, izgalmas kapcsolatait, szerelmeket és barátságokat bemutató Várkert Irodalom-sorozat a Várkert Bazárban.

Centrál Színház

Szeptember 16-án Centrál-nap a Révai utcában és színes programok a színházban.