2018. szeptember 25. - kedd

Balfácánt vacsorára - a Turay Színház előadása

Kinyomtatom...
Időpont: 
2011. február 5

Mondhatnánk, hogy fogyókúrázóknak ideális vacsora, ám Francis Veber darabja a könnyű műfaj ellenére is fajsúlyos táplálék, ha elhisszük, hogy a nevetés hizlal.

Turay Színház : Balfácán

Az író és a szereplők jóvoltából ugyanis könnyes kacagásra készüljön minden látogató. Igazi jutalomjáték a művészeknek ez a poént poénra halmozó, remek karakterekkel teli darab, ahol valósággal tobzódhatnak a lehetőségek tengerében, mivel a darab egyformán teret enged a verbális és vizuális humornak. Ugyanakkor mélyen elgondolkodtató az alaphelyzet, amelyben szellemi felsőbbrendűségét azzal támasztja alá egy társaság, hogy rendszeresen egy-egy szánni való, szerencsétlen figurát választ díszvendégül, s kegyetlenül kigúnyolja a soros balfácánt. Ám ettől függetlenül folyamatos nevetésre trenírozza magát minden látogató, mert e második dimenzió ellenére is garantált az egész estés kacagás. Erre garancia a darab rendezője Mikó István, a humor nagyágyúja.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

6 kontinens és 50 ország után végre Budapesten a művészet új dimenzióját jelentő virtuális 3D-s látvány- és táncszínház.

Helyszín: 
Várkert Bazár
Időpont: 
2018. szeptember 20. 19:00
plakát

Szeptember 20-án folytatódik a magyar irodalom nagyjait, izgalmas kapcsolatait, szerelmeket és barátságokat bemutató Várkert Irodalom-sorozat a Várkert Bazárban.

Centrál Színház

Szeptember 16-án Centrál-nap a Révai utcában és színes programok a színházban.