2018. szeptember 20. - csütörtök

Dömölky Dániel: moveIN

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Bethlen Galéria
Időpont: 
2011. február 11 - 2011. március 10

Február 11-én, pénteken 18.30-kor Dömölky Dániel moveIN című fotókiállításának megnyitója lesz a Bethlen Galériában. A kiállítást Nánay István kritikus nyitja meg. A megnyitó keretében a Duda Éva Társulat és a Közép-Európa Táncszínház táncosai közösen improvizálnak.

Dömölky Dániel: moveINDömölky Dániel: moveIN

Dömölky Dániel a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen szerzett építész diplomát. 2007 óta szabadúszó fotográfusként dolgozik, alkalmazott munkái a színház és tánc területén váltak ismertté az elmúlt években. Rendszeres megbízói között szerepel a Katona József Színház, az Egri Gárdonyi Géza Színház és a Duda Éva Társulat. Munkásságában mindig szerepet kapott a divat és a reklámfotó és egyetemi tanulmányai által is inspirált építészeti fotográfia. 2010-ben a MÜPA által rendezett fotográfiai verseny fődíját nyerte el.

 Az IN kiállítás projekt célja, hogy az újonnan induló honlapja tartalmát kézzelfogható valóssága formálja, a fotók kicsi webes mérete mellett a képek valós méretét is elérhetővé tegye az érdeklődők számára. A moveIN tánc és mozgás fotográfiákkal foglalkozik, amely egy a közeljövőben folytatódó kiállítás sorozat első állomása, a kiállítások megnyitójával egy időben indulnak a honlap tematikus részei, felölelve az aktuális és korábbi munkákat.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Bukta Norbert kiállítása az Óbudai Kulturális Központban.

plakát

A kiállítást szeptember 16-án, 16 órakor Szoboszlai János - tanszékvezető egyetemi docens, MKE, Képzőművészet-elmélet Tanszék - nyitja meg.