15. Győri Tavaszi Fesztivál 2011

Időpont: 
2011. március 15. 0:00 - kedd - 2011. április 4. 0:00 - hétfő

A győri polgárok lelkes látogatói a Négy Évszak Fesztivál eseményeinek, miközben a turistákat is szép számmal vonzza Győrbe az egész évet átölelő rendezvénysorozat.

Győrben hagyomány, hogy a Győri Tavaszi Fesztivállal indul az esztendő, amely már 15 éve egyik fénypontja a város kulturális életének.

A programsorozat idén is március 15-én kezdődik a Kormorán együttes és Varga Miklós koncertjével, és egészen április 4-ig tart.

A 15. Győri Tavaszi Fesztivál idén is izgalmas programokkal várja az érdeklődőket. Lesz opera és musical, színház és történelem, kiállítás és örömzene, szerenád és dobpergés, „A népzenétől a rock and roll forradalomig” - minden.

Fellép a Ghymes együttes, a Csík zenekar, Ferenczi György és a Rackajam, Ránki Dezső, Dolhai Attila, Janza Kata, Szörényi Levente, Mága Zoltán, Polyák Lilla, Homonnay Zsolt. Idén Dumaszínház is lesz Győrben, és nem maradhat el a hagyományos Tavaszi Kórustalálkozó sem, a gyerekeknek pedig a Honvéd Táncszínház a Csipkerózsika produkcióval kedveskedik.

A Győri Tavaszi Fesztivál különlegessége a 12. Nemzetközi Ütős Fesztivál, amely az elmúlt években nagy elismerést váltott ki szakmai körökben és a közönség részéről is.