2018. augusztus 19. - vasárnap

Labirintus - Fedezzük fel az erdő titkait egy játékos útvesztőben

Kinyomtatom...
Időpont: 
2011. március 12 - 2011. május 1

2011. március 12-én Labirintus - Fedezzük fel az erdő titkait egy játékos útvesztőben! címmel interaktív időszaki kiállítás nyílik a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban.

Kíváncsi arra, hogy mit rejt az erdő mélye? Melyik állat falazza be hitvesét, és melyik hajítja le riválisát a faágról a mélybe? Tartson velünk Ön is a játékos útvesztőben, és minden titokra fény derül!

Az emberi képzeletet mindig is foglalkoztatták az erdők, a sötét rengetegek, az ősi tölgyesek, zúgó fenyvesek. Meghökkentő növények, állatok valóban szép számmal akadnak az erdőben. Sok közülük rejtőzködő életet folytat - a nagyragadozók, a hiúz, a farkas árnyékként jár, és ha csak teheti, kerüli az embert. Mások az avarban lapulnak vagy a lombok között, a cserjésben, az odvas fákban keresnek menedéket. Labirintusjátékunk során a színes képek és az élethű szobrok segítségével az erdő élővilágát mutatjuk be látogatóinknak. Az 500 m2-es útvesztőt bejárva egyebek mellett kiderül, melyik állat falazza be hitvesét, és melyik hajítja le riválisát a faágról a mélybe, mi fán terem az északi sárkányfű, és kinek a lábára illik a boldogasszony papucsa. Vajon sikerül-e megtalálni a helyes megoldást és a kivezető utat?

Labirintus - Fedezzük fel az erdő titkait egy játékos útvesztőben!Labirintus - Fedezzük fel az erdő titkait egy játékos útvesztőben!

A kiállítás játékkal és ajándékkal is várja az érdeklődőket. Belépéskor a látogatók játéklapot kapnak, melynek segítségével megoldhatják a fejtörőket. Érdemes lesz játszani, mert a jó megoldás ajándékot ér!

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Benczúr Emese kiállítása a debreceni MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központban.

plakát

Feltárulnak a titkok a síron túlról: 2018. augusztus 16-án a belvárosi Komplexbe érkezik az egyedülálló A Világ Múmiái Kiállítás.