2018. február 18. - vasárnap

Labirintus - Fedezzük fel az erdő titkait egy játékos útvesztőben

Kinyomtatom...
Időpont: 
2011. március 12 - 2011. május 1

2011. március 12-én Labirintus - Fedezzük fel az erdő titkait egy játékos útvesztőben! címmel interaktív időszaki kiállítás nyílik a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban.

Kíváncsi arra, hogy mit rejt az erdő mélye? Melyik állat falazza be hitvesét, és melyik hajítja le riválisát a faágról a mélybe? Tartson velünk Ön is a játékos útvesztőben, és minden titokra fény derül!

Az emberi képzeletet mindig is foglalkoztatták az erdők, a sötét rengetegek, az ősi tölgyesek, zúgó fenyvesek. Meghökkentő növények, állatok valóban szép számmal akadnak az erdőben. Sok közülük rejtőzködő életet folytat - a nagyragadozók, a hiúz, a farkas árnyékként jár, és ha csak teheti, kerüli az embert. Mások az avarban lapulnak vagy a lombok között, a cserjésben, az odvas fákban keresnek menedéket. Labirintusjátékunk során a színes képek és az élethű szobrok segítségével az erdő élővilágát mutatjuk be látogatóinknak. Az 500 m2-es útvesztőt bejárva egyebek mellett kiderül, melyik állat falazza be hitvesét, és melyik hajítja le riválisát a faágról a mélybe, mi fán terem az északi sárkányfű, és kinek a lábára illik a boldogasszony papucsa. Vajon sikerül-e megtalálni a helyes megoldást és a kivezető utat?

Labirintus - Fedezzük fel az erdő titkait egy játékos útvesztőben!Labirintus - Fedezzük fel az erdő titkait egy játékos útvesztőben!

A kiállítás játékkal és ajándékkal is várja az érdeklődőket. Belépéskor a látogatók játéklapot kapnak, melynek segítségével megoldhatják a fejtörőket. Érdemes lesz játszani, mert a jó megoldás ajándékot ér!

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Kohán György: Vásárhelyi utca

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum közös kiállítása a Várkert Bazár, Testőrpalotában.

Berény Róbert: Weiner Leó arcképe, 1911

A végre közgyűjteménybe került remekművek minden látogató számára megtekinthetőek a Magyar Nemzeti Galéria állandó kiállításán.

Sörcsapolás

Sörcsapolás és űrtechnológia?