2018. szeptember 19. - szerda

Minta-menü a Szimplában

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Szimpla Kert
Időpont: 
2011. április 21

A KREA iskola lakberendező, enteriőrtervező szakos hallgatóinak hagyományos minta-tervezési munkái mellé ezúttal a leendő tervezőgrafikusok is csatlakoztak. A féléves iskolai feladatok eredményéből a Portfolio Points keretében megrendezett kiállítás 2011. április 21-én nyílik a Szimpla Kert emeleti szintjén.

A KREA Kortárs Művészeti Iskola másodéves lakberendező/enteriőrtervező szakos hallgatóinak két féléves feladata a vidéki ház tervezéséhez kapcsolódóan az eredeti motívumok átírása és korszerűsítése valamint a home-office (otthoni iroda) berendezésére vonatkozóan a bauhausra és az 50-es évekre jellemző minták átgondolása volt.

Todorovits MártiTodorovits Márti

Idén először a harmadéves grafikus hallgatók is bekapcsolódtak a munkába, ők a többrétegű mintarendszerek, a ritmus, a faktúra-struktúra, az arányrendszerek ismeretében és vezényszavainak mentén hozták létre alkotásaikat és járultak hozzá a csoportos kiállítás sikeréhez.

A bemutatásra kerülő darabok egyedi, kézzel készített képzőművészeti alkotások, és jól mutatják, hogyan lehet egy mintát többféle variációban, különböző felületeken alkalmazni.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

nagyon jo ez a grafika ami a

nagyon jo ez a grafika ami a cikkben van!

Todorovits Márti

Könnyed, nyárközeli hangulatot áraszt ez a kompozíció.
És valóban tükrözi a vidéki gondtalan élet illúzióját, lágy ritmusa megnyugtat és hivogat is egyszerre.
Márti csak így tovább!

nagyon szép ez a minta!!

nagyon szép ez a minta!! kell! hol lehet hozzájutni?

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Bukta Norbert kiállítása az Óbudai Kulturális Központban.

plakát

A kiállítást szeptember 16-án, 16 órakor Szoboszlai János - tanszékvezető egyetemi docens, MKE, Képzőművészet-elmélet Tanszék - nyitja meg.