2019. január 23. - szerda

Divatbemutató a retro jegyében

Kinyomtatom...
Helyszín: 
VAM Design Center
Időpont: 
2009. február 27. 19:00

A legvidámabb barakk kiállítás kísérőeseményeként 12 fiatal tervező nem kisebb dologra vállalkozott, mint az ’50-től a ’80-as évekig terjedő időszak divatirányzatai ihlette kollekciót hozzanak létre és ezt egy show keretében tárják a közönség elé.

Közreműködő tervezők: D EXP Le Corset,  Mantra, MET&LimMmah, Nicole, Orosz Réka Reök Cecília, Szakos Kriszta , Szerencsés Gabó, TICCI , Varga Gyöngyi , Varga Tímea.

Az est a divatbemutatót követően is a retro jegyében folytatódik: a szervezők arra buzdítják az érdeklődőket, hogy ők maguk is túrjanak a családi gardrob mélyére és öltsék magukra a trapperfarmert, a jersey miniruhát, a  selyem fejkendőket, a kockásöltönyt, a pálmafás nyakkendőt, hogy részt vehessenek a „jelmezversenyen” ahol értékes ajándékokat nyerhetnek stílusos külsejükkel. A retro hangulat a Chill Out zenekar interpretációjában hallható örökzöld melódiákkal válik teljessé.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Converse x Miley Cyrus

Magyarországra érkezett a Converse és Miley Cyrus legújabb közös kollekciója.

plakát

A DYAN cipőmárka a tavaszi-nyári szezonra egy exkluzív kapszula kollekcióval készült, amelyet a Fifty Pairs of Shoes bloggerével közösen álmodott meg.

plakát

A római díjátadó gálán összesen hat arany- és két ezüstdíjat vehettek át a közelmúltban készült imázskampányok és műsorajánlók elismeréseként.