IV. Győrkőcfesztivál 2011

Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2011. július 1. 0:00 - péntek - 2011. július 3. 0:00 - vasárnap

2011-ben Győr már negyedik alkalommal hívja az ország összes Gyuriját, Zsófiját, Petijét, Zsuzsiját... azaz minden gyerkőcöt a IV. Győrkőcfesztiválra a négy folyó városába!

2009. július 4. 11:40 - Győrkőcfesztivál ©Győrkőcfesztivál
Győrkőcfesztivál

Negyedik éve már, hogy nyár közepén aranyhajú tündérlányok és kócos angyalfiúk érkeznek a négy folyó városába, ahol a gyerekek néhány napra megkapják a polgármestertől Győr városának kulcsát. A győrkőcök birtokukba veszik a megyeszékhelyt, varázspálcájukkal játszótérré, lurkóbirodalommá változtatják az egész várost.
A Győrkőcfesztivál alatt Győr kaleidoszkópszerű színessége mutatkozik meg: minden sarok, szeglet, bokor, zug újabb és újabb meglepetéseket tartogat a gyermekek számára.

A Győrkőcfesztiválon 10 helyszínen 1000 program várja a győrkőcöket egész Magyarországról, és a határon túl is!
Tekergőtér – Felhővadászat – Minicirkusz – Képmutogató – Mutatványos bódé – Repülő –Szivárványhíd – Erdő, mező, somberek – Paszulykerengő – Bábakukucs – Minitó vízibiciklivelés vízibombával– Hintayo – Meselabirintus – Haribo ugrálóvár-mászófal – Játékos tudomány-a fizikai csodái – Túró Rudi hajó – Óriás táblajátékok – Forma 1 Gyerek Autósuli – Meseutca, meseházak – Gézengúz játékok az uszodában – Kerékpáros kalandpark – Ugróiskolák –Meseszekrénysor – Óriás mesekirakó – Tipegő kert – Zorb – Bungee trambulin – Lóverseny –Kukac és vonat akadálypálya – Kézműves helyszínek – Pillekő építés – Dunakavics festés –Mobil kalandpark - Gyermek- és bábszínházi előadások - Koncertek...
"Gyere Gyuri Győrbe, Győrkőcfesztiválra!"
10 helyszínen 1000 program, zsebpénz nem kell, mert ingyen van!
A Győrkőcfesztiválra a BELÉPŐ csupán EGY kincset érő MOSOLY, amit minden győrkőcnek magával kell hoznia az arcán, és egy portréfotón!
A mosolyért cserébe karszalag jár, mellyel a Győrkőcfesztivál minden programja ingyenes!

Sőt! A fesztivállal együttműködő éttermekben, szállodákban a Gyerkőcfesztivál ideje alatt Győrben ingyen étkezhetnek, szállhatnak meg a fesztivál karszalagját viselő gyerkőcök, az Állatkertben ingyen sétálhatnak, a győri uszodában ingyen locs-pocs partizhatnak, és ráadásul hazafelé ingyen vonatozhatnak a MÁV és a GYSEV járatain.

Győr városa és a Vaskakas Bábszínház szervezésében 2008-ben indult Győrkőcfesztivál ma már az egész országban hagyomány. A tavalyi ötvenezres látogatószám azt bizonyítja, hogy a Győrkőcfesztivál nem csupán győri gyerekek és felnőttek eseménye, hanem Győr egyik legtöbb vendéget vonzó programjává nőtte ki magát. 2010-ben a Magyar Fesztivál Szövetség Kiváló minősítésű művészeti díjban részesítette a Győrkőcfesztivált. A szakmai vélemény szerint a fesztivált a jókedv, az élményadás, a színvonalas programok, a gyerekek megbecsülése és az emberek szeretete jellemzi.

Részletes program, hetente új hírek, letölthető kis- és nagyfelbontású fotók, mozgó anyagok: www.gyorkoc.hu.