Külföldi turnén a Bohemian Betyars

Helyszín: 
Jegyár: 
800 Ft
Időpont: 
2011. május 27. 22:30 - péntek

Friss lemezanyagával indul egy hatállomásos turnéra az etno-ska-punk hazai reprezentánsa, a Bohemian Betyars. De előtte még, május 27-én, a Dürer-kertben mutatják be legújabb lemezüket.

Bécs, Graz, München, Berlin, Drezda és Rostock folk-punk rajongó közönségét indul meghóditani a miskolci Bohemian Betyars. A hat állomást hat nap alatt járja végig a csapat. A feszített tempó végén, a rostocki Nuevo Sol Fesztiválon – többek mellett – lengyel, dán, mexikói, spanyol, olasz és kolumbiai etno-ska-punk bandák között képviselik Magyarországot.

A turné május 30-án indul, előtte - május 27-én - a Dürer kertben ismerhetjük meg mi is a Betyárok első és legfrissebb lemezanyagát. “Végre, nem kevés fáradsággal, izzadtsággal, és munkával elkészült a legelső nagylemezünk! Ennek örömére szerveztük ezt a lemezbemutató koncertet a Dürer-kertben. Ezennel lezárhatjuk a zenekar első két éves korszakát. Nagylemezes együttes lettünk. Szerencsére elfogadta meghívásunkat a méltán híres SKAtch zenekar, a szintén lemezt bemutató Csibor és Dj Superstereo is, hogy együtt éltessük az örömzenét. A hangulat adott, a bor bekészítve, hegedű behangolva, a lányok feltüzelve. Mi már nagyon várjuk.” – mondta Palágyi Máté, a zenekar hegedűse.

Részletes program:


  • 20:00 - Kapunyitás

  • 20:30 - SKAtch Zenekar

  • 21:30 - Csibor

  • 22:30 - Bohemian Betyars

  • 24:00 - Dj SuperStereo Balkan Set


Hirdetés