2018. november 20. - kedd

Kaposfest 2011

Kinyomtatom...
Időpont: 
2011. augusztus 12 - 2011. augusztus 20

2011. augusztus 12- 20. között a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál keretében ingyenesen látogatható könnyűzenei koncerteket is rendeznek Kaposvár főterén. A fellépők között megtaláljuk Nagy Laci Gitanot, Bolyki Brotherst, Malek Andreát, Vastag Csabát, Tóth Verát és Tóth Gabit, a Söndörgő és Jánosi együtteseket.

A Kaposfest idején naponta kétszer is komolyzenei koncerteken vehetnek részt az érdeklődők és esténként az egész várost megmozgató könnyűzenei kavalkádra számíthat a Kaposvár főterére érkező. A zenei sokszínűség és a professzionalizmus jegyében olyan előadók lépnek színpadra, akik a jazz, pop, latin, funky, soul, gospel, akapella terén már bizonyítottak.

Tóth GabiTóth Gabi

Bolyki György fesztiváligazgató szerint „a világhírű komolyzenei koncertek után minden este egy teljesen más stílusú könnyűzenei koncerten lehet majd bulizni. Úgy gondoljuk, hogy aki Kaposváron tartózkodik esténként, nem akar majd kimaradni abból a fesztiválhangulatból, amit az esti koncertek jelenthetnek. A koncertek mindenkinek szólnak, hiszen ingyenesek és a város szívében, a Kossuth téren lesznek. Nem lehet kihagyni, legalábbis szerintünk.”

A koncertek minden este 21.30 órás kezdéssel indulnak és közel másfél órán keresztül tartanak majd. A szervezők reményei szerint, a közönség minden este ugyanazzal a lelkesedéssel fog tombolni. Két este alkalmával a Söndörgő és a Jánosi együttesek tartanak táncházat, és egy alkalommal pedig egyedülálló Jam Session buli örömzenélésén vehetnek részt a látogatók. A zenészek között, akik közösen csapnak a húrok közé ott lesz Péli Barnabás, Nagy Laci Gitano, Temesi Berci, Romhányi Áron és Nyírő Áron.

A részletes programról a fesztivál honlapján érdemes érdeklődni és további, máshol nem olvasható információkért csatlakozni a közösségi csoportjához.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Nagy János

Ripoff Raskolnikov zenéje és világa sem illeszthető be a megszokott keretek közé.

plakát

2018. november 28-tól öt napon keresztül a budapesti mozivásznakon rendeznek villámcsődületet az elmúlt év legizgalmasabb animációs sztárjai.

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.