2018. november 15. - csütörtök

II. RoHAM Trash Fesztivál

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Roham Galéria
Jegyár: 
meztelenül ingyenes, 2 napos jegy: 1000 Forint, csak szombat: 800 Forint
Időpont: 
2011. július 29 - 2011. július 30
II. RoHAM Trash Fesztivál plakát

Tavaly július végén, amikor a bágyadt, Pesten ragadt lokálpatrióták csurig töltik a kerthelyiségeket, a RoHAM egy nagy bulival köszöntötte a kánikulát. Az I. RoHAM Trash Fesztiválon 900 ember volt kíváncsi Magyarország legszürreálisabb fellépőire. A belépés, ahogy idén is, meztelenül ingyenes volt. Két nap gátlástalan buli, ahol az esztétikum teljesen új értelmet kapott. Most ugyan kánikula nem várható, de fergeteges party mindenképpen!

Ezen felbuzdulva havi-kéthavi rendszerességgel Trash Party-kat szerveztek, Trash zenei tehetségkutatót indítottak, hogy bebetonozzák a magyar köztudatba a hagyományos esztétikum ellen harcoló zenei produkciókat. Az elmúlt egy év zenei terméséből gondosan összeválogatott szelekció képzi idén a II. RoHAM Trash Fesztivál line-up-ját.

II. RoHAM Trash FesztiválII. RoHAM Trash Fesztivál

Olyan bandák közül szemezgettek, mint a Tudósok zenekar, a disco trash Soerii és Poolek, a Jancsó filmből ismeretes Lyuhász Lyácint bt., a Trash császár Barcs Miki Flash zenekara. Eljön a tigris pulcsis festő repper, Gazsi Rap Show, az Új Látásmód Fúzió és még sok ismert és véletlenül, vagy akár szándékosan ismeretlen trash performer. Röviden csak idézzük a tavalyi szlogent: GYÖKÉR, AKI MULAT!

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Időpont: 
2018. december 1 - 2018. december 2
Mikulásvonat a gyermekvasúton

A Mikulás és segítői, a krampuszok december 1-jén, szombaton és 2-án, vasárnap ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel. Közös énekléssel, játékokkal várják a kicsiket, akik személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki kis csomaggal ajándékoz meg minden gyereket.

Anabel Montesinos és Marco Tamayo (foto Valuska Gábor)

Gálakoncerttel ért véget november 11-én a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál.

Peter Hook

A Joy Divison alapítója, Peter Hook & The Light c. formációjával és a Substance-szel turnézik, az állomások közül pedig Budapest sem marad ki.