II. RoHAM Trash Fesztivál

Helyszín: 
Jegyár: 
meztelenül ingyenes, 2 napos jegy: 1000 Forint, csak szombat: 800 Forint
Időpont: 
2011. július 29. 0:00 - péntek - 2011. július 30. 0:00 - szombat

Tavaly július végén, amikor a bágyadt, Pesten ragadt lokálpatrióták csurig töltik a kerthelyiségeket, a RoHAM egy nagy bulival köszöntötte a kánikulát. Az I. RoHAM Trash Fesztiválon 900 ember volt kíváncsi Magyarország legszürreálisabb fellépőire. A belépés, ahogy idén is, meztelenül ingyenes volt. Két nap gátlástalan buli, ahol az esztétikum teljesen új értelmet kapott. Most ugyan kánikula nem várható, de fergeteges party mindenképpen!

Ezen felbuzdulva havi-kéthavi rendszerességgel Trash Party-kat szerveztek, Trash zenei tehetségkutatót indítottak, hogy bebetonozzák a magyar köztudatba a hagyományos esztétikum ellen harcoló zenei produkciókat. Az elmúlt egy év zenei terméséből gondosan összeválogatott szelekció képzi idén a II. RoHAM Trash Fesztivál line-up-ját.

Olyan bandák közül szemezgettek, mint a Tudósok zenekar, a disco trash Soerii és Poolek, a Jancsó filmből ismeretes Lyuhász Lyácint bt., a Trash császár Barcs Miki Flash zenekara. Eljön a tigris pulcsis festő repper, Gazsi Rap Show, az Új Látásmód Fúzió és még sok ismert és véletlenül, vagy akár szándékosan ismeretlen trash performer. Röviden csak idézzük a tavalyi szlogent: GYÖKÉR, AKI MULAT!

Hirdetés