2018. szeptember 22. - szombat

Ismét este 10 óráig várja a látogatókat a Magyar Nemzeti Galéria

Kinyomtatom...
Jegyár: 
2000 Ft
Időpont: 
2011. augusztus 5

A Markó Károly és köre - Mítosztól a képig és a Munkácsy: Krisztus-trilógia című kiállítások esti tárlatvezetésekkel is látogathatóak. Bellák Gábor, a Markó-kiállítás egyik kurátora Idősebb Markó Károly művei a műkereskedelemben címmel tart előadást.

A másik két időszaki kiállítás, a Magáért beszél és a Privát labirintusok című tárlatok is megtekinthetőek tárlatvezetéssel. A vezetések ideje alatt kreatív műhely várja a hat évnél idősebb gyerekeket, valamint az alkotni vágyó felnőtteket. A filmklubban a Privát labirintusok tárlat kapcsán az autizmus világát bemutató, Mary és Max című ausztrál animációs filmet nézhetik meg az érdeklődők.

Ezen az estén speciális tárlatvezetéseket is tart a Nemzeti Galéria, a két nagy időszaki kiállítás jelnyelvi tolmácsolással is megtekinthető. A tapintható tárlaton látássérült látogatóink Braille írással készült vezető segítségével ismerkedhetnek meg a Galéria legszebb szobraival.

Fél héttől Nagy János Erkel-díjas zongorista, zeneszerző és Kalmus Felicián csellóművész jazz és klasszikus művekből válogatva ad koncertet.

Az este folyamán megtekinthető az egyébként csak előzetes bejelentkezéssel látogatható Habsburg Nádori Kripta, a kupolából pedig Budapest panorámáját csodálhatják meg a látogatók.

Részletes program: www.mng.hu

Teljes árú jegy: 2000 Ft

Kedvezményes jegy (minden típusú kedvezményre, vagy ingyenességre jogosultak számára): 1000 Ft

Jegyek a Magyar Nemzeti Galéria pénztárában elővételben is válthatóak

Kedvcsináló: http://www.youtube.com/user/magyarnemzetigaleria

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Maratoni tárlatvezetés-sorozat, rendkívüli nyitvatartás: 10-től 24 óráig.

plakát

Bukta Norbert kiállítása az Óbudai Kulturális Központban.

plakát

A kiállítást szeptember 16-án, 16 órakor Szoboszlai János - tanszékvezető egyetemi docens, MKE, Képzőművészet-elmélet Tanszék - nyitja meg.