2018. július 21. - szombat

Táncest a Liversing együttessel

Kinyomtatom...
Jegyár: 
2000 Ft
Időpont: 
2011. szeptember 17. 19:00
liversingKözreműködik a Shadows Varázs. A legendás óbudai zenekar, a Liversing együttes játszik, akik a rhythm and blues zenével bizonyítják, hogy ez a stílus örök.  A vendég Bródy János.
 
Ennyi a hír. Sokat megtudhatunk az együttesről a zenekar hivatalos honlapjáról illetve a zenekarról 2005-ben megjelent a „NAGY (De)Generáció” című  gazdag fotóanyaggal illusztrált könyvből.  Az első sikerek helyszínén, Óbudán rendszeresen találkoznak a zenekar tagjai, barátok, rajongók – akik megalakították a Liversing Baráti Kört. 2005-ben megjelent az első Liversin CD, 2006-ban 1965-Rhythm and blues in Hungary című vinil lemez, illetve 2009 tavaszán a Paprikázz fel című hagyományos lemez. 2009-ben az Első beat randevú koncerten az Anonymus, Nevada és Echo zenekarok mellett 42 éves szünet után a Liversing is fellépett. A teltházas koncert lehetőséget nyújtott a nagy beat generáció tagjainak újboli találkozásra.
Mindenerről bővebben olvashatunk a már hivatkozott honlapon: http://liversing.hu/ - illetve, a zenekar és a stílus varázsát szeptember 17-én szombaton élőben bárki megtapasztalhatja.
 
Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

teljes_kepernyo_rogzitese_2018.07.15._150640.jpg

Akiknél talán csak Tom Waits játssza jobban a saját dalait.

Bonnie és Clyde plakát

Magyarországi ősbemutató és lemezbemutató a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Spirit of Astana

Ethno funkra és a csángó boogie-ra táncolt a tömeg az elmúlt hétvégén Kazahsztán fővárosában.