2018. szeptember 22. - szombat

Quimby - 20 éves jubileumi koncert

Kinyomtatom...
Jegyár: 
4.900 Ft - 12.900 Ft
Időpont: 
2011. november 12. 19:30
Quimby, együttes

November 12-én a Budapest Sportarénában ünnepli huszadik születésnapját a Quimby. A hazai alterock-batyu legkedveltebb csapata elmúlt húsz évének minden korszaka visszaköszön majd a zenekar kedvenc dalain keresztül – ígérik a fiúk.

Egy szülinapi buli, olyan, mint az ünnepelt. Kisgyereknek zsúrja van, bölcs öreg embernek nosztalgikus, nyugodt, csendes, 18 évesnek frissen kiszabadult, balhékkal teli. Aki 20 lesz, az felnőtt, de ifjú, komoly is, kísérletezős is, odacsapós és őrült is.
Ilyen bulit álmodott a Quimby magának és minden ünneplőnek november 12-re.
“Nem visszatekintős, korszakolós koncertre készülünk. Nem is a legmenőbb zenészismerősök vendégként való felvonultatásával akarjuk feldíszíteni. De az biztos, a legemlékezetesebb nagykoncertre készülünk. Vegyesen, minden korszakból a zenekar kedvencei fognak sorjázni. A ránk legjellemzőbb hangulatok simulnak egymáshoz.”- mondta Varga Livius.
Ünnepről lévén szó "ünneplőbe" bújnak és ünneplőbe bújtatják a színpadot is. Ágh Marci, a színházi világ elismert látványtervezője álmodta meg a díszleteket. Természetesen a fény és a hang szülinapi extrákkal készült. Hol egy vonósnégyes, hol fúvóskórus száll be majd a partyba. Lesz ritmikai elszállás, interaktív jam a publikummal, vattacukor, konfetti, aranyóra, vécélánc.
Ahogy Livius összefoglalja: “Egyetlen nagy elektromos ívet húzunk a Quimby-aparáttal!”

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Ed Sheeran

Lehullt a lepel: immár nem titok, hogy a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere.

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.