Kölyökparádé a BNV-n

Helyszín: 
Időpont: 
2011. október 21. 0:00 - péntek - 2011. október 23. 0:00 - vasárnap

Gyerekeknek szóló programokkal várják a BNV idején a családokat. A Kölyökparádé – amely a vásár utolsó három napján, október 21-23. között tart nyitva – igazi gyerekparadicsom lesz, de a szülőknek is bőven kínál hasznos és érdekes programot.

A „Mi leszek, ha nagy leszek?” kérdésre segítenek választ adni a Kölyökparádén bemutatkozó szakmák képviselői. Rendőr, autóversenyző, pék, orvos és futballsztár is lehet bárki, aki meglátogatja a mesterségek standjait. Lesz rádióstúdió, ahol a kis látogatók riporterek lehetnek egy napra. Másutt „kétkezi újságírást” tanítanak, a legügyesebb riportereknek pedig szerkesztőségi látogatás lesz a díja. Lehet bárki varrónő vagy erdész is.

LEGO-város, elektromos távirányítású autó-, repülő- és hajómodell bemutató, PlayStation Move bajnokság fűszerezi majd a programot. A Modellezz.hu játékán egy családi utazás talál gazdára, amelynek úti célja a párizsi Disneyland. A Mosoly Alapítvány „Mesével kerek a világ!” című programjával hozza közel a nagyközönséghez a mesét és a meseolvasás családi élményét. Az interneten indított jótékonysági akciójukkal pedig a krónikusan és súlyosan beteg gyerekek kórházi meseterápiájának támogatására gyűjtenek.

A szervezők a szülőkről sem feledkeztek meg. A gyereknevelés kérdéseire kaphatnak választ szakemberektől, ahol szó lesz többek között a biztonságos internet használatról, az iskolaérettségről, a kamaszkori problémákról, táplálkozási- és egészségügyi gondokról. A folyamatosan bővülő programkínálatról a www.hungexpo.hu/kolyokparade weboldalon lehet tájékozódni.

A Kölyökparádét a családi élményt nyújtó BNV keretei között rendezi a Hungexpo. Az október 19-23. között zajló vásáron hat világ találkozik: az Otthonunk, a Nők, a Férfiak, az Ízek és a Hungarikumok világa mellett a Nagyvilág is bemutatkozik.

A BNV rendkívüli belépőjegy-kedvezményekkel fogadja a közönséget: a szerdai napon a belépő egységesen 500 forint, október 20-án, a Csajok napján a hölgyek, október 21-én, a Pasik napján az urak léphetnek be ingyenesen a BNV területére. A vásár honlapján kedvezményes online jegyvásárlásra is lehetőség nyílik: www.hungexpo.hu/bnv

Hirdetés