2018. április 21. - szombat

Pénteken este 10 óráig várja látogatóit a MNG

Kinyomtatom...
Jegyár: 
Teljesárú 2400 Ft, kedvezményes 1200 Ft
Időpont: 
2011. november 4

szárnyasA 2011. november 4-i MNG Extrán a 150 éve született Rippl-Rónai József grafikai alkotásaival találkozhatnak az érdeklődők a II. emeleti állandó kiállítás grafikai kabinetsorában. A művészről és az új grafikai kiállításról a MNG Grafikai gyűjteményének vezetője tart előadást és tárlatvezetést is.

Akik több korszak remekművei iránt érdeklődnek, az esti nyitva tartás alkalmával számos más kiállítási egységbe bepillantást nyerhetnek: A speciális tárlatvezetések M.S mestertől a gótikus szárnyasoltárokig, Szinyei Merse Páltól a 20. század második felének művészetéig ölelik föl a magyar képzőművészet történetét.

A kiállítóteret Szűcs Gabi, a Cotton Club Singers együttes egykori tagja tölti meg zenével. Piano Songs című koncertje a jazz és swing világába repít, zongorán Pataj György közreműködik.

Az alkotni vágyó gyerekeket és felnőtteket kreatív műhely várja, ahol töklámpás készítésére lesz lehetőség.

A Magyar Nemzeti Galéria minden hónap első péntekén MNG Extra címmel várja látogatóit a múzeumban. Az MNG Extra programjai 18 és 22 óra között látogathatók.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A francia Michel Bouvet a világ egyik legkeresettebb kulturális plakáttervezője.

Vár

Új kiállítás nyílt 2018. április 12-én a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeumában.

Roman Mihajlov: A realitás égési sebei

A Permanens forradalom című kiállítás a kortárs ukrán képzőművészetet mutatja be több művészgeneráció alkotásain keresztül.