2018. április 22. - vasárnap

Kerekezz, keretezz!

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Sufni G'ART'N
Időpont: 
2012. február 17. 20:00

Az Artbike képzőművészeti pályázatának anyagából nyílik rendhagyó kiállítás február 17-én este 8 órakor a Sufni G'ART'N-ben.

A múlt év végén hirdettek képzőművészeti pályázatot az Artbike névre keresztelt, kerékpáros művészetet, bringás témákat támogató kezdeményezés ötletgazdái. A kiírás sikerét és a képzőművészek téma iránti nyitottságát a beérkezett alkotások nagy száma jól jelezte, így a Kerekezz, Keretezz című pályázat válogatott anyagából, február 17-én formabontó kiállítás nyílik.

Papp Norbert: Kerekezem, álmodozomPapp Norbert: Kerekezem, álmodozom

A bemutató több ponton eltér a megszokottól, egyrészt a tárlat helyszínét illetően, hiszen a galériák, bemutatóterek steril közegét hátrahagyva, Budapest egyik romkocsmájában kerül sor rá, így helyezve a témához ezer szállal kötődő közegbe az alkotásokat, másrészt a lebonyolítás módját illetően, ugyanis a kiállítás egy koncertekkel fűszerezett, egész estés bringás rendezvény részeként tekinthető meg.

Az Artbike kiállításon, melyet Lutter Imre előadóművész nyit meg, többek között megtekinthető Novák Péter János, Makhult Gabriella, Miknyik Mihály, Lakatos Tamás, Bányai Brigitta, Papp Norbert, Mézes Márton, Máté Attila, Szpaszov Istvan Zsolt, Bánkúti Georgina, Tóth Eszter, Bihary Bea és Veres Dorottya alkotása is.

Az eseményre, amely a Mountainbike Challenge hegyikerékpáros versenysorozat szezonnyitó bulija is egyben, a Budapest belvárosában található Sufni G’ART’N-ben kerül sor. A hajnalba nyúló, ingyenesen látogatható rendezvényen fellép Sub Bass Monster és a Wetwood zenekar.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A francia Michel Bouvet a világ egyik legkeresettebb kulturális plakáttervezője.

Vár

Új kiállítás nyílt 2018. április 12-én a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeumában.

Roman Mihajlov: A realitás égési sebei

A Permanens forradalom című kiállítás a kortárs ukrán képzőművészetet mutatja be több művészgeneráció alkotásain keresztül.