2018. november 17. - szombat

Modernkori gladiátorok látványos küzdelme exkluzív környezetben

Kinyomtatom...
Időpont: 
2012. június 16
gladi
Adrenalin, veszély és izgalom várja a ketrecharc nézőit, akik igazán exkluzív környezetben élvezhetik a modernkori gladiátorok látványos küzdelmét.
 A küzdősportok királyának is nevezett sport az USA-ból indulva hódította meg a világot, mára világszerte széles rajongótáborral rendelkezik.
A szabadstílusú küzdelemben lényegében a gerinctörés kivételével mindent szabad, a harcot többek között a judo, jiu-jitsu a boksz, kick-boksz a muay tai és a tae kwon do elemei teszik látványossá. A versenyzőknek a lehető legtöbb harcművészeti ágban gyakorlottnak kell lenniük, ha eséllyel szeretnének indulni a viadalon!
 
A ketrecharc színtere az Oktagonnak nevezett nyolc oldalú küzdőtér, melyet két méter magas hálóval kerítenek körbe. A harc közben kapaszkodni, vagy bármi más módon megpihenni tilos, azonban az erejüket vesztett játékosok megadással is véget vethetnek a harcnak.
 
A június 16-án, az Európa Hajón megrendezésre kerülő Tüske Cage Fight Club nemzetközi gálán 12 mindenre elszánt harcos méri össze erejét. Kempo világbajnokok, utcai harcosok, K-3 bajnokok és MMA bajnokok mutatják meg, milyen veszélyes fegyver az emberi test! Az est során a ketrecbe lép Zathureczky Ősmagyar Zsolt vs. Adrian Stoiti, Szombat Patrik vs. Rajmund Csomor, Töreki László vs. Daniel Alexandru, Foltin Ottó vs. Breb Sergiu, Kertész László vs. Scorhod Nicolae is. A gála főmérkőzése pedig az Utcai Harc Abszolút Bajnok, MMA világbajnok Felföldi Hegylakó Szabolcs és az ezidáig magyar kihívó által veretlen Profi MMA Fighter Pavel Pokatilov összecsapása lesz!
 
Még több információ :www.mmasport.hu
Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Időpont: 
2018. december 1 - 2018. december 2
Mikulásvonat a gyermekvasúton

A Mikulás és segítői, a krampuszok december 1-jén, szombaton és 2-án, vasárnap ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel. Közös énekléssel, játékokkal várják a kicsiket, akik személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki kis csomaggal ajándékoz meg minden gyereket.

plakát

Este 6-tól éjjel 11-ig tartanak a programok a Holnemvolt Várban.

plakát

Rejtőnek valóságos legendáriuma van, bár a róla keringő életrajzi anekdoták nagy részét nem támasztja alá tényanyag.