2017. december 17. - vasárnap

Jótékonysági könyvárverés az SOS Gyermekfalu javára

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Rózsavölgyi Szalon
Időpont: 
2012. május 24. 17:30
sos
Manó könyvek sajtóközleménye:
 Szeretettel várunk mindenkit a megrendezésre kerülő jótékonysági árverésünkre, amelyen a Manó Könyvek Kiadó 18 részes, tematikusan válogatott Mesélj nekem gyerekkönyv-sorozatának illusztrációi kerülnek kikiáltásra.
A befolyt összeget az SOS Gyermekfalu javára ajánljuk fel.
A rendezvény háziasszonya: Barabás Éva, az SOS Gyermekfalu Jótékonysági Nagykövete.

Regisztráció: 17.30-tól
Árverés: 18.00-tól

A Luzsi Margó által összeállított és szerkesztett Mesélj nekem sorozatot három kitűnő grafikusművész, Kállai-Nagy Krisztina, Szalma Edit és Kiss István illusztrálták.Ezúton köszönjük a művészeknek, hogy a sorozatból közösen kiválasztott illusztrációkat felajánlották árverésünkre.

 A 18 illusztrációból 5-5 db. A3-as méretű nyomat készült az Állami Nyomda jóvoltából. A nyomatokra a licit 5000 forintos kikiáltási árról indul.
 
Az árverésen befolyt összeget levonások nélkül a kecskeméti SOS Gyermekfaluban épülő krízisközpont építésére ajánljuk fel.
 
Az árverésre kerülő illusztrációk megtekinthetők a www.meseljnekem.manokonyvek.hu weboldalon található online katalógusban, illetve a Rózsavölgyi Szalonban 2012. május 12-től az árverés napjáig.
 
RSVP: Részvételi szándékát kérjük, jelezze előre az adomanyinfo@sos.hu címen, vagy a 1-325-9412-es telefonszámon. 
 
Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Juhász Anna

A Várkert Irodalom sorozat évadzáró jótékonysági estje.

John Lennon

Legendás beszélgetésekből adott ki interjúkötetet a Playboy.

Fotó: Rácz Attila

Évekre visszanyúló hagyománya van már annak, hogy a Békéscsabai Jókai Színház időről időre vendégül látja egy-egy előadásán a Dévai Szent Ferenc Alapítvány által nevelt gyermekeket, az utazásukat is biztosítva.