2018. február 22. - csütörtök

Beton túra - Critical Concrete

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Akvárium Klub
Jegyár: 
ingyenes
Időpont: 
2012. június 2. 16:00

PilleBeton és Csibetone, Konyhatapad és Bomló szövet... Végre elkészültek azok a köztéri betonmunkák, amelyeket a BME-n 2010 óta működő Depó-kurzus építészhallgatói terveztek.

BETONtúra

A kurzus résztvevői utcabútorokat készítenek, eltört kőburkolatokat, megrongálódott felületeket egészítenek ki és street art projekteket valósítanak meg. Az elméleti órákat pedig nem a tanteremben, hanem kint a szabadban, városi séták formájában tartják, hogy életközeli, válóságos szituációban ismerjék meg azt a városrészt, amely befogadja a munkájukat.

A félév során elkészült munkák bemutatására a Critical Concrete - biciklis betontúra keretében kerül sor. Gyere velünk, nézd meg egy félév munkájának az ereményét! Egy-két mű remélhetőleg maradandóan díszíteni fogja a várost. 

Találkozzunk az Akvárium Klub lépcsőjének tetején 2012. június 2-án, szombaton 16 órakor! Hozz magaddal biciklit és a barátaidat! A körülbelül háromórás program keretében bejárjuk a várost, megnézzük a betonműveket és találkozunk az alkotókkal!

DEPÓ-kurzus
Tervezés és betonworkshop: Baróthy Anna - Szövetség'39 Művészeti Bázis
Elméleti órák és séták: Lénárd Anna - BUPAP (Budapesti Aszfaltprojekt)

Együttműködő partnerek: BLOKK Csoport, Giacotti, PLACCC Fesztivál, BME Középülettervezési Tanszék, Akvárium Klub, Holcim, BASF, Bosch, MOME, Szint, DOKA, Molnár Beton, BME - Építőanyagok és Mérnökgeológiai Tanszék,

Szabó Zoltán: Vízköpő (Király utca- Kisdiófa utca sarka)
Miklós Bianka: Terepasztal (Almásy tér)
Balogh Bálint - Lakomcsik Attila - Pintér Ádám: Színespad (BME kertje)

további infók itt.

 

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A Kossuth-díjas ének- és mesemondó egész estés műsora Budakalászon.

Juhász Anna

A Várkert Irodalom sorozat évadzáró jótékonysági estje.

plakát

200 éve született a magyar irodalom kiemelkedő alakja, Arany János.