Máté Péter, Cserháti Zsuzsa emlékkoncert

Jegyár: 
1900, 2900, 3900, 4900, 5900, 7900 Ft
Időpont: 
2012. augusztus 17. 20:00 - péntek

Dalok, melyekhez kedves, szívmelengető emlékek fűződnek, s melyeket sohasem feledünk el. Előadók, kikre mindig emlékezni fogunk, s kik örökké élnek dalaikban. Személyüknek, munkásságuknak állít emléket az immáron 3. alkalommal megrendezésre kerülő koncert, mely róluk, s nekik szól.

Ez egy különleges ajándék az előadóknak, és a hallgatóknak egyaránt. A tavalyi nagy sikerű est is tanúbizonyságot ad a két nagyszerű énekes halhatatlanságára.

Gyönyörű dalok, csodás hangok, melyek felcsendülnek augusztus 17-én (pénteken) 20 órakor a nagyszínpadon. A mindenki által ismert slágereket kiváló hazai énekesek/ musical sztárok előadásában hallgathatja meg a nagyközönség.
A részben új előadói gárdát erősíti a Főnix élőzenekar, Ruff Tamás vezényletével. A még teljesebb hangzás érdekében Máté Péter eredeti zenekarát egy vonós és egy fúvós szekció egészíti ki.

2012. május 24. 2:42 - Máté Péter, Cserháti Zsuzsa emlékkoncert ©Máté Péter, Cserháti Zsuzsa emlékkoncert

A fellépők: Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra, Csonka András, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Varga Miklós, Janza Kata, Fésűs Nelly, Szomor György tisztelegve adják elő a válogatást az örökzöld dalokból.

Ízelítő a repertoárból: Édes kisfiam, Hamu és gyémánt, Kicsi gyere velem, Elmegyek, Egy darabot a szívemből, Hazám, Te ott állsz az út végén, Hull az elsárgult levél…

„Melyeket énekelni és hallgatni is nagyszerű.”- nyilatkozta a koncert szervezője, rendezője Szomor György.

Hirdetés