A Kossuth Kiadó piknik kosara

Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2012. szeptember 1. 10:00 - 22:00 - szombat

A Kossuth Kiadó első alkalommal vesz részt a Pozsonyi Piknik rendezvényen, amelyet idén szeptember 1-én, szombaton rendeznek meg délelőtt 10 óra és este 10 óra között, Budapesten, a XIII. kerületben, a Pozsonyi úton.
Az évek óta egyre népszerűbbé váló eseményen a Kossuth Kiadó az 56 – os standon, a Katona József utca és a Raoul Wallenberg utca között lesz megtalálható.

A Kossuth Kiadó, amely ma Magyarország egyik legjelentősebb könyv- és hangoskönyv kiadója gazdag választékot kínál a pikniken résztvevőknek.

A kínálatban szereplő művészeti, természettudományos, gasztronómiai albumok, kiadványok, gyerekkönyvek, sikeres regények, szórakoztató művek 20-50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg.

A legszélesebb érdeklődést is kiszolgáló választékot tovább bővíti a kiadó által megjelentetett BBC History világtörténelmi magazin és a BBC GoodFood világkonyha magazin, amelyek korábbi lapszámai 300 forintos egységáron vehetők meg.

A piknikre kilátogatók személyesen is találkozhatnak ismert szerzőkkel, akik a Kossuth Kiadónál megjelent könyveiket dedikálják.

Szerzők, könyvek és a dedikálások időpontjai:

 • 11 óra Kalmár Tibor
  A nagy nevettetők - Sztorik a pesti éjszakából (Kossuth Kiadó)
 • 13 óra Hernádi Miklós
  Zsidó írók és művészek a magyar progresszióban 1860-1945 (Noran Libro Kiadó)
 • 14 óra Sass József
  Trunkó Barnabás SAStaps (Kossuth Kiadó)
 • 16 óra Andrassew Iván
  Vashideg - Jegyzetek egy novellához (Noran Libro Kiadó)
  Ne vígy minket a kísértésbe - dokumentumkötet (Noran Libro Kiadó)
 • 17 óra Börcsök Mária
  Kettészakadt Magyarország (Kossuth Kiadó)

Hirdetés