Fullkolor Design Piac, karácsonyi és jótékonysági vásár

Helyszín: 
Időpont: 
2012. december 22. 13:00 - 19:00 - szombat

2012. december 14. 12:57 - full ©Budapest legszínesebb design piaca indul december 22-én a Szimpla Kertben, melyet a továbbiakban minden hónap harmadik szombatján terveznek folytatni a szervezők. A Szimpla Kert a FullKolor csapattal összefogva azt a célt tűzte ki,

hogy a kézműves kisvállalkozások számára újabb lehetőséget adhassanak a bemutatkozásra, ezzel is színesítve a város leg(el)ismertebb, több mint tíz éves múlttal rendelkező szórakozóhelyének értékeit, mely mára már az egyik leginnovatívabb kulturális térré nőtte ki magát a fővárosban.

Feltörekvő vagy már ismert tervezők munkáival találkozhat majd a vásárra betérő, az egyedi kisszériás öltözékektől az ékszereken át, a háztartást ékítő design tárgyakig.

Érdekes ötleteket, új technikákat mutatnak be, előtérbe helyezve a recycle és slow design tematikát.

2012. december 14. 12:57 - full ©full

A művészeket és munkáikat bemutató programokat, különleges alkotásokat, a háttérben kellemes zenével fűszerezve elvezheti az idelátogató. Ezek mellett minden alkalommal más és más tervező munkásságát emelik ki ki a piacon egy rövid beszélgetés és bemutató formájában, melyben alkalom nyilik jobban megismerni termékeket, egyedi technológiákat és persze nem utolsó sorban a tervezőket.

A szervezők elmondása alapján azon igyekeznek, hogy a vásárlók a lehető legideálisabb ár / érték arányban jussanak egyedi termékekhez, éppen ezért a helypénzt minimálisra szorítják, amelyet - nem mellesleg - karitatív célokra ajánlanak fel.

A december 22-i vásáron jótékonysági süteményvásárral is készülnek. Bezselics Ildikó, a Két Cica konyjája blog szerzője jóvoltából ízletes finomságokat vásárolhatunk, melynek bevételét tartós élelmiszerre fordítják. Az élelmiszerek szállításával és kiosztásával a Budapest Bike Maffiát bizzák meg.