2018. június 22. - péntek

A Hang Világnapja

Kinyomtatom...
Időpont: 
2013. április 16. 16:30 - 18:00
beszedjavito_logo_2.jpg

„Hangot adok, tehát vagyok”- Fővárosi Beszédjavító Intézet, amely Magyarországon már emberöltők óta az emberi hang gyógypedagógiai védelmének központi műhelye, idén első ízben csatlakozik a Hang Világnapjához.


Az emberi hang, annak sokféle használata az a rendkívüli képességünk, amellyel el tudjuk gondolatainkat, érzéseinket juttatni egymáshoz, akár a mindennapokban, akár a legvarázslatosabb pillanatokban.
Hang nélkül nehéz, a hangképzés problémái pedig megnehezítik, gyakran ellehetetlenítik az azzal küzdő ember életét. Meglepően sokan küzdenek különböző hangképzési zavarokkal és gyakran nincsenek is problémájukkal, illetve az azt megoldó segítséggel tisztában.
Mosányi Emőke igazgató elmondta: „A Fővárosi Beszédjavító Intézet a jeles nap kapcsán szeretné felhívni a figyelmet a hanggyógyítás terápiás jelentőségére, eredményeire. Április 16. a hang ünnepe alkalmat ad arra, hogy a hangképzés problémáival, védelmével, fejlesztésével kapcsolatos tudásukat és tapasztalatainkat megosszuk mindenkivel, ízelítőt adva a hang gyógyításához kötődő terápiáinkból.”
 

Programunk:

Felnőttkori hangképzési zavar terápiája
Beszédre hangoló játékok felső tagozatosokkal
Beszédtechnika az alapoktól
Kötetlen beszélgetés a funkcionális és organikus hangképzési zavarok terápiájáról

Bővebben: www.beszedjavito.hu

Fővárosi Beszédjavító Intézet sajtóközleménye

 

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Lantos Zsuzsanna

Egy jómódú család összetört életének töredékeit ismerhetjük meg az olasz író, Enrico Luttmann Szilánkok című darabjában.

A kiállításon

Február 15. óta várja a nagyközönséget a lenyűgöző emberi testet bemutató tárlat, és a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják a nyitva tartást.

plakát

Egyetlen alkalommal levetítik Az ördög jobb és bal keze című western-vígjátékot, majd a Bud Spencer-Terence Hill Emlékzenekar ad koncertet a páros legnépszerűbb filmzenéiből.