2018. április 25. - szerda

A Hang Világnapja

Kinyomtatom...
Időpont: 
2013. április 16. 16:30 - 18:00
beszedjavito_logo_2.jpg

„Hangot adok, tehát vagyok”- Fővárosi Beszédjavító Intézet, amely Magyarországon már emberöltők óta az emberi hang gyógypedagógiai védelmének központi műhelye, idén első ízben csatlakozik a Hang Világnapjához.


Az emberi hang, annak sokféle használata az a rendkívüli képességünk, amellyel el tudjuk gondolatainkat, érzéseinket juttatni egymáshoz, akár a mindennapokban, akár a legvarázslatosabb pillanatokban.
Hang nélkül nehéz, a hangképzés problémái pedig megnehezítik, gyakran ellehetetlenítik az azzal küzdő ember életét. Meglepően sokan küzdenek különböző hangképzési zavarokkal és gyakran nincsenek is problémájukkal, illetve az azt megoldó segítséggel tisztában.
Mosányi Emőke igazgató elmondta: „A Fővárosi Beszédjavító Intézet a jeles nap kapcsán szeretné felhívni a figyelmet a hanggyógyítás terápiás jelentőségére, eredményeire. Április 16. a hang ünnepe alkalmat ad arra, hogy a hangképzés problémáival, védelmével, fejlesztésével kapcsolatos tudásukat és tapasztalatainkat megosszuk mindenkivel, ízelítőt adva a hang gyógyításához kötődő terápiáinkból.”
 

Programunk:

Felnőttkori hangképzési zavar terápiája
Beszédre hangoló játékok felső tagozatosokkal
Beszédtechnika az alapoktól
Kötetlen beszélgetés a funkcionális és organikus hangképzési zavarok terápiájáról

Bővebben: www.beszedjavito.hu

Fővárosi Beszédjavító Intézet sajtóközleménye

 

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

jelenet

A Szentendrei Teátrum és a Rózsavölgyi Szalon közös produkciója.

csoportkép

Baján mutatja be a Budapesti Operettszínház az István, a király című rockopera Székely Kriszta rendezésében készülő legújabb változatát.

plakát

Magyarországi moziban most először, egyetlen alkalommal.