2018. november 21. - szerda

„Hangos-beszédes” játékok a szabadban

Kinyomtatom...
Időpont: 
2013. április 18. 11:00
beszédjavító logó

Egy kampánynyitó rendezvényéről kaptuk az alábbi sajtóközleményt: "A Fővárosi Beszédjavító Intézet és a Színes Város Csoport közös kampány keretében kívánja felhívni nyelvünk színességére a figyelmet, így meghirdeti a tavalyi sikereken felbuzdulva „ A legszínesebb magyar szó 2013” című pályázatát.

Ennek keretében várja a nyelvbarátok által legszínesebbnek tartott magyar szavak - az
Erzsébet téren található - köztéri üzenőfalon való megjelenítéséről készült fotókat-
magyarázza Flór Péter, a színes város csoport főtitkára.
Részletek a pályázati kiírásban: www.szinesvaros.hu/index.php/hu/palyazat
A kampány megnyitásaként 2013. április 18-án 11-kor az Erzsébet téri köztéri
üzenőfalnál óvodás gyermekek részvételével „hangos-beszédes” nyelvi játékokat játszunk – mondta Mosányi Emőke az intézet igazgatója. Célunk, hogy megállítsuk anyanyelvünk érdekében a gyerekeket és felnőtteket. A Fővárosi Beszédjavító Intézet a magyar nyelv és beszéd ügyének több mint egy évszázada az egyik legelkötelezettebb híve, gyakorlatában a gyermeki nyelv fejlesztése, a szép, választékos beszéd kialakítása kiemelten fontos. Ezt a gyakorlatot visszük ki most az utcára egy bemutató keretében.
A nyitóeseményt követő 3 héten keresztül ugyanezen a helyszínen – az Erzsébet téri üzenőfalnál- csütörtökönként 16 órától a beszédtechnika alapjait felvillantó utcai nyitott órát tartunk a Beszédjavító Intézet kollégáinak vezetéséve, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

A kampány tavalyi eseményeiről itt talál információkat: www.beszedjavito.hu

Fővárosi Beszédjavító Intézet

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

2018. november 28-tól öt napon keresztül a budapesti mozivásznakon rendeznek villámcsődületet az elmúlt év legizgalmasabb animációs sztárjai.

Időpont: 
2018. december 1 - 2018. december 2
Mikulásvonat a gyermekvasúton

A Mikulás és segítői, a krampuszok december 1-jén, szombaton és 2-án, vasárnap ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel. Közös énekléssel, játékokkal várják a kicsiket, akik személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki kis csomaggal ajándékoz meg minden gyereket.

plakát

Idén 16. alkalommal jelentkezik az évről évre egyre népszerűbb MittelCinemaFest – Közép-Európai Olasz Filmfesztivál.