2018. február 23. - péntek

Szívügyünk a Bartók Béla út!

Kinyomtatom...
Időpont: 
2013. április 22. 17:00
moha_logo.png

 A Moha Kávéház és Kultúrtér az egyik motorja annak a kezdeményezésnek, amely a helyi galériák, kulturális intézmények, vendéglátóegységek, civilek összefogásával még élhetőbbé szeretné tenni a Bartók Béla utat és környékét. A Föld napja alkalmából, április 22-én, hétfőn, 17 órakor, látványos közös megmozdulást szerveznek az együttműködés résztvevői.


Vendéglátóhelyek, galériák, intézmények a tagjai annak az összefogásnak, amely célul tűzte ki, hogy a Bartók Béla út Gellért tértől a Feneketlen-tóig terjedő szakasza egy olyan kulturális és gasztronómiai élményeket nyújtó főutcájává váljon Budának, amely a helyiek számára igazi élettérként szolgál, valamint a turistáknak is színvonalas kikapcsolódást nyújt. Ennek az összefogásnak az egyik aktív tagja a Moha Kávéház és Kultúrtér, amely számos művészeti ágat érintő, gazdag programkínálatával már most sokat tesz a környék kulturális pezsgéséért.

palackgyujto_Moha.jpg


A helyi vállalkozások a Föld napja alkalmából 2013. április 22-én, hétfőn, 17 órakor egyedi akcióra, közös PET palacklánc-fűzésre invitálják a Bartók Béla útra érkezőket. A gyűjtőhelyek, ahová a palackokat várják: Próféta Galéria, Defo Labor, Szatyor Bár és Galéria, Tranzit, Faur Zsófi Galéria, Moha Kávéház és Kultúrtér, valamint a Gottier Café. A délutánt utcazenészek, valamint a gyűjtőhelyek közötti verseny és tippjáték is színesíti. Az esemény együttműködő partnere Újbuda Önkormányzata. A jövőben még több hasonló közös program várható a Bartók Béla úton.

FoldNapja_Moha.jpg

Minden környezetbarát lelkes résztvevőt szeretettel várunk!
Moha Kávéház és Kultúrtér

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Klasszikus zenei koncertek, Improvizációs est, Bárest, Életműdíj, Tehetség-díj, Ifjú Tehetség-díj, kiállítás, gyerekkoncertek.

plakát

A Visegrádi Csoport országainak alkotásaiból rendez filmfesztivált az Uránia Nemzeti Filmszínház 2018. február 14. és 17. között a KKM–Balassi Intézet megbízásából.

plakát

Február 7. és március 7. között szerdánként 18 órától ingyenes filmvetítések a Blinken OSA Archívumban.