2018. november 14. - szerda

Itália cirkuszcsodái

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Fővárosi Nagycirkusz
Időpont: 
2013. április 6 - 2013. szeptember 1
fovarosi_cirkuszlogo1.jpg

Circus Maximus című új show-műsorunk lenyűgözően ötvözi a cirkuszi vízi revüt és a hamisítatlan, klasszikus cirkuszt. A világhírű olasz Togni Cirkusz, Olaszország legnagyobb utazócirkusza először szerepel komplett műsorral a Fővárosi Nagycirkuszban.

Műsorukban megelevenedik mindaz, amit a cirkuszban szeretünk: nem kell választanunk a gyönyörű vízi látványosságok és a legveszélyesebb vadállatszámok
izgalma között. A közel 200 éves olasz Circo Darix Togni világturnéjának Brazília, Törökország és Franciaország után Magyarország az új állomása. A vérbeli cirkuszdinasztia műsorában 33 artistaművész, 2 ázsiai elefánt, 5 bengáli tigris, 1 krokodil, 1 alligátor, 20 kígyó (pitonok, boák és más csúszómászók), és 1 jack russel kutya lép porondra. A nemzetközi társulattal nem csak olasz artisták lépnek fel, hanem a legkiválóbb dél-amerikai és távol-keleti artisták kápráztatják el a közönséget.

cirkusz 1.jpg

A cirkuszcsodához természetesen szükséges a látványos vízi technika, a fényszökőkút, a lézerfények, a gyönyörű kosztümök, a történelmi korok és a mesék fantáziavilága, no meg persze az itáliai komikusok felülmúlhatatlanul szórakoztató humora is.

Az első részben egy olyan vízi revüt láthat a közönség, ahol a produkciók a levegőben és a manézs közepén, egy kis szigeten játszódnak. Műsorunk a vízi cirkuszok lenyűgöző látványelemeivel, szemet gyönyörködtető illúziókkal, csodaszép artistanőkkel, a sejtelmes Velencét idéző álarcokkal, gondolák felvonulása mellett a mesevilág szereplőit is megidézi.

cirkusz 2.jpg

A második rész vérbeli cirkusz, az ókori Rómától napjainkig mindent megmutat, amit a publikum ámulatba ejtésére valaha is kitaláltak. A hatalmas pitonokkal, veszélyes tigrisekkel, elefántokkal tarkított egzotikus állatszámok gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt felejthetetlen szórakozást ígérnek. Hajmeresztő artistamutatványok, levegő- és talajakrobaták, erőművészek – a műsorszámok történelmi korokon ívelnek át és persze a parádéból nem maradhatnak ki a felülmúlhatatlanulmulatságos itáliai komikusok sem.

A Fővárosi Nagycirkusz sajtóközleménye

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Este 6-tól éjjel 11-ig tartanak a programok a Holnemvolt Várban.

plakát

Rejtőnek valóságos legendáriuma van, bár a róla keringő életrajzi anekdoták nagy részét nem támasztja alá tényanyag.

szerencsemegálló

Az embernagyságú installáció segítségével most bárki a társasjáték közepébe csöppenhet.