2018. november 13. - kedd

Eros Ramazzotti koncert

Kinyomtatom...
Időpont: 
2013. május 8. 20:00
ra_2.jpg

A ShowTime Budapest Kft. büszkén tudatja, hogy Eros Ramazzotti új “NOI” címre keresztelt turnéja keretén belül Magyarországra látogat,  a Budapest Aréna színpadán koncertezik.


A ”NOI World Tour 2013” márciusban indul útjára. Ramazzotti az első koncertet Torinóban játssza március 9-én. A tavaszi rész május végéig tart, majd a nyári szünet után szeptemberben folytatódik. A koncerteket Európa legnagyobb arénáiban adja Olaszországban valamint Európában. Októbertől decemberig pedig Dél-Amerikában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Dél Afrikában folytatódik.

ra 1.jpg

A turnén az új „NOI” című albumot mutatja be Ramazzotti, mely világszerte november 13-án jelenik meg a Universal Music gondozásában. A régóta várt lemez előfutára az első kislemez “Un angelo disteso al sole”, melynek rádiós és iTunes bemutatója október 12-én lesz. A dalt Eros Ramazzotti írta Saverio Grimaldi és Luca Chiaravalli közreműködésével. A dal spanyol nyelven is megjelenik “Un angel como el sol tu eres” címmel.

Nagy várakozás előzi meg Eros visszatérését. Az új album Ramazzotti 12. stúdiólemeze, aki már 55 millió lemezt adott el világszerte majdnem 30 éves karrierje alatt, és ezzel Olaszország és a világ egyik legjelentősebb művésze.

Ramazzotti produkcióját 14 kamion szállítja. Még a színpadot is saját maga hozza. A személyzete 4 turnébuszon utazik, és mindegy 50 t-nyi hang és fénytechnikát fognak felfüggeszteni a BudapestAréna mennyezetére. Saját szakácsa is van, és hogy otthon érezze magát egy speciális olasz Tv csatornát szeretne nézni az öltözőjében.

Fergeteges showra számíthatunk.

www.showtime.hu

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Peter Hook

A Joy Divison alapítója, Peter Hook & The Light c. formációjával és a Substance-szel turnézik, az állomások közül pedig Budapest sem marad ki.

Németh Ferenc

Németh Ferenc az egyik legsikeresebb magyar származású, mostanra nemzetközi hírnevet szerzett, sőt nevét, a jazz arcvonalában, a tengerentúlon is az elsők között jegyzik.

plakát

2018. november 3-án és 4-én a Zeneakadémia Nagytermében.