2018. április 24. - kedd

Klauzál téri majális

Kinyomtatom...
Időpont: 
2013. május 1

Sok szeretettel vár Mindenkit május elsején a Klauzál térre, az első Klauzál téri majálisra a a Negyed6Negyed7 Fesztivál és a Klauzália.

10 órától Futball Gála kezdődik, a csapatok között a helyi ifjú focibajnokokon túl Zámbó Árpi és a Kortárs Építészeti Központ is megmérkőzik egymással.

 Déltől programdömping.
Lesz ingyenes könyvcserepiac kincskeresőjátékkal a Sündörgő jóvoltából. Itt olvasmányokat lehet egymással csereberélni.
Eljön a Haver és az Uccu Alapítvány, akik közös interaktív programot szerveznek.A Klauzália csoport nyilvános fórumra invitál, ahol a tér várható felújításának ügyét járják körül.Lesz zene is a téren, igazi jammelős, szabadtéri vidám muzsikaszóra számíthatunk. Ebben Kardos Dániel, Vázsonyi Jancsi, Ágoston Béla valamint helyi zenészek működik közre.Jön a Social Action Exchange is makettépítő workshopjával.Az 1000% eddigi titkos műhelye is kitárja kapuit, velük Klauzál téri kegytárgyakat készíthetünk, lesz szita és kitűzőnyomás is!

Májusfát is díszítés és aszfaltrajzolás is lesz. Sültkolbász, hurka és sör vár mindenkit a Kisüzem Pultvég konyhájának jóvoltából.
Hogy ne szemeteljünk, készülünk repohárral is.

Este 19 órától pedig Oláh Mara kiállítása nyílik a Kisüzemben.

Negyed6Negyed7 Fesztivál és a Klauzália sajtóközleménye

 

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A négy napon át tartó rendezvényen változatos programokkal várják a közönséget.

plakát

A kilencvenes évek legnagyobb slágereit jegyző dance-sztárok lépnek fel az idei Telekom VOLT Fesztivál utolsó napján.

Jazzanova Live feat. Paul Randolph

Az elmúlt évek során egyre szélesebb zenei spektrumot ölel fel a Budapesti Tavaszi Fesztivál kínálata, így nem meglepő, hogy idén is a könnyűzene és elektronikus zene legkiválóbbjai adják egymásnak a színpadot.