8. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál

Időpont: 
2013. május 18. 0:00 - szombat - 2013. május 19. 0:00 - vasárnap

 A Bolyhos Pálinkafőzde újra a Pest megyei település Vásárterén rendezi meg a sorban 8. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivált. A május 18-19-i rendezvény egyik szenzációja Nádas Tamás műrepülő bemutatója lesz.

A népszerű pilóta 2012-ben Nyíregyházán világbajnoki címet szerzett, azt megelőzően 2009-ben Lengyelországban Európa bajnok lett, nem mellesleg négyszeres magyar bajnok és számos nemzetközi verseny győztese.

2010. március 15. 11:50 - nadas-tamas.jpg ©nadas-tamas.jpg

„Szandaszőlősről szállok fel, oda is repülök vissza. Több mint 15 perces lesz a program, azzal a géppel - egy Edge 540T - mutatom be a gyakorlatokat, amellyel Lengyelországban világbajnok lettem. S hogy a nézők mire figyeljenek? Azt ígérhetem varázslat lesz, amit látnak. Olyan elemeket mutatok be, amelyekre a fizikusok azt szokták mondani: ezt nem lehet megcsinálni. A landolás után vár majd egy autó és immár a földön visszatérek a pálinkafesztiválra, a színpadon folytatjuk a show-t”- mondta el Nádas Tamás.
A világbajnok egy héttel a pálinkafesztivál előtt Csehországban Európa legnagyobb helikopter bemutatóján lépett fel. Egyébként az elmúlt három évben szinte minden hétvégéje foglalt, egymást érik a szereplései, de pálinkafesztivál közönségét még nem szórakoztatta. Nádas Tamás késő délután háromnegyed hatkor lép be a fesztivál légterébe, és ahogyan már említette a program után visszatér Újszilvásra. Arra kérdésünkre, hogy szereti-e a pálinkát, a legnagyobb természetességgel válaszolt:
„Ne viccelj! Hogyne szeretném. De nem csak iszom, főzöm is. Ezelőtt néhány évvel egy regionális gasztrofesztiválon 90 indulóból az én pálinkám nyert.”

2013. május 15. 11:53 - ÁPF3-vezető.jpg ©ÁPF3-vezető.jpg


Tehát szombaton késő délután légi parádé, este 8 órától pedig Fergeteg Party. Nem is akármilyen fellépőkkel: DJ Dominique, Fenyő Miklós, Kiki, Radics Gigi, Gyurcsik Tibor és DJ Hudák. A buli éjjel 2 óráig tart majd. Vasárnap hasonlóan fergeteges mulatság várható, éjjel 11 órától Bárány Attilával és Dave Martinnal zár a fesztivál.

Sajtóközlemény