Széttáncolt cipellők Törökbálinton

Jegyár: 
6900 Ft (VIP), 2900 Ft, 1900 Ft.
Időpont: 
2013. június 21. 17:00 - péntek

A Coincidance az autentikus ír sztepptánc és a modern tánc egyedülálló házasításából született. Az egyszerre három ír sztepptánc Európa-bajnokot felvonultató, Európa szerte elismert ír sztepptánc versenytáncosokból és magasan képzett modern-táncosokból álló társulat legújabb darabja a Széttáncolt cipellők 2013. januárjában debütált Budapesten a MoM Kulturális Központban.

A társulat számára a választás egyértelmű volt a darab témáját illetően, mert a tavalyi év nagy sikerű produkciója, a Szentivánéji álom mesebeli figurái, jelmez- és látványvilága a vártnál jóval több kisgyerekes családot vonzott nézői közé. Lelkes közönségünk ösztönözte a darab alkotóit arra, hogy új produkcióként a Grimm testvérek kedvelt meséjével a fiatalabb korosztályt is megszólítsa.

Melyik mese is passzolhatna jobban az ír sztepp Európa-bajnokaihoz, mint az izgalmas történet nyolc királylányról, akik éjjelente rongyosra táncolják a cipellőiket. A jóságos király eleinte nem is sejti, hogy leányai egy sötét, mesebeli herceg varázslata alatt állnak...

Gyulai Júlia rendező-koreográfus, Székács Zsófia jelmeztervező és Potornai Norbert arculattervező alkotói munkájához ezúttal Faisztl Ernő zeneszerző és Székács Gergely grafikus is csatlakozott.

Helyszín: Törökbálint, Munkácsy Mihály Művelődési Ház (2045 Törökbálint Munkácsy M. u. 83.)