2018. november 14. - szerda

Széttáncolt cipellők Törökbálinton

Kinyomtatom...
Jegyár: 
6900 Ft (VIP), 2900 Ft, 1900 Ft.
Időpont: 
2013. június 21. 17:00
szettancolt.jpg

A Coincidance az autentikus ír sztepptánc és a modern tánc egyedülálló házasításából született. Az egyszerre három ír sztepptánc Európa-bajnokot felvonultató, Európa szerte elismert ír sztepptánc versenytáncosokból és magasan képzett modern-táncosokból álló társulat legújabb darabja a Széttáncolt cipellők 2013. januárjában debütált Budapesten a MoM Kulturális Központban.

A társulat számára a választás egyértelmű volt a darab témáját illetően, mert a tavalyi év nagy sikerű produkciója, a Szentivánéji álom mesebeli figurái, jelmez- és látványvilága a vártnál jóval több kisgyerekes családot vonzott nézői közé. Lelkes közönségünk ösztönözte a darab alkotóit arra, hogy új produkcióként a Grimm testvérek kedvelt meséjével a fiatalabb korosztályt is megszólítsa.

Melyik mese is passzolhatna jobban az ír sztepp Európa-bajnokaihoz, mint az izgalmas történet nyolc királylányról, akik éjjelente rongyosra táncolják a cipellőiket. A jóságos király eleinte nem is sejti, hogy leányai egy sötét, mesebeli herceg varázslata alatt állnak...

Gyulai Júlia rendező-koreográfus, Székács Zsófia jelmeztervező és Potornai Norbert arculattervező alkotói munkájához ezúttal Faisztl Ernő zeneszerző és Székács Gergely grafikus is csatlakozott.

Helyszín: Törökbálint, Munkácsy Mihály Művelődési Ház (2045 Törökbálint Munkácsy M. u. 83.)

 

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

jelenet

Könnyed vígjáték, Szurdi Miklós rendezésében.

Kodák Anna és Zsilák Olivér

Összművészeti gálaest New Yorkban.

Hegedűs D. Géza köszönti Galambos Erzsit

Pénteken, október 26-án ünnepelte a József Attila Színház társulata Galambos Erzsit, aki épp hetven éve lépett a világot jelentő deszkákra.