Indiai est Somi Pannival júl.24-én

Időpont: 
2013. július 24. 18:00 - 21:00 - szerda

Az est rövid klasszikus táncbemutatóval kezdődik, melyben egy elefántról szóló történetet adnak elő a Sivasakti Kalánanda Táncszínház művészei. 
Betekinthetünk az indiai mondák, néphagyományok világába és magyarázatot kaphatunk a színes viseletek és a táncokban látható különleges mozdulatok(mudrák) jelentésébe.

Az apróságok szüleikkel együtt megtanulhatnak néhány, az indiaiak számára egyértelmű, a táncok során használt kézmozdulatot, melyek mind egy-egy történetet mesélnek el.
Az est folyamán indiai néptáncot tanulhatunk, kézműveskedhetünk,felpróbálhatunk hagyományos indiai ruhákat, próbálkozhatunk az indiai "betűvetéssel".
A nagyon aprókról sem feledkezünk meg, őket kreatív fejlesztőjátékok várják.
…ha az apukákat nem kötné le a szárik története, ők egy hűvös sör mellett szellemi totóval mutathatják meg ismereteiket, de csocsó és rugós foci mellett is lazulhatnak.

2013. június 3. 12:54 - indiai_tancest_0724 ©indiai_tancest_0724

Az estek hangulatához illő jelmezben, ruhában érkezőket zsákbamacskával jutalmazzuk.
Jegyárak:
- gyermek: 800 Ft (ebből 290 forint a kávézóban lefogyasztható)
- felnőtt: 1000 Ft (ebből 350 forint a kávézóban lefogyasztható)
- családi (2 felnőtt és 2 gyermek): 3000 Ft (ebből 1400 forint a kávézóban lefogyasztható).

Olvashatjuk az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér programfüzetében. Hol ez a hely?  Budapest szívében, az Oktogonnál -  Budapest VI., Eötvös utca 10., bővebben és más programokról is: www.eotvos10.hu

 

 

 

Hirdetés